Last news in Fakti

16 Юли, 2023 16:34 4 281 10

Естествено красивата Айлин от "Ергенът 2" реши да се подложи на естетична корекция

  • айлин бобева-
  • ергенът 2-
  • тунингова-
  • естетична клиника

Очевидно обаче всеобщата мода по тунинговане не е подминала и риалити звездата

Каратистката от „Ергенът“ 2 – Айлин Бобева, изглежда е взела решение да се тунингова.

Само преди няколко дни тя направи включване от популярна столична клиника по естетична медицина и дерматология.

Феновете на родената в Пирдоп риалити звезда, са сериозно притеснени заради това, че може да промени външния си вид.

Припомняме, че тя бе една от най-харесваните моми в „Ергенът“ 2. В този ред на мисли много от почитателите ѝ не биха се зарадвали, ако я видят променена.

Очевидно обаче всеобщата мода по тунинговане не е подминала и риалити звездата, без значение дали се нуждае от него или не. Тепърва предстои да научим какво точно ще поправя във външния си вид, пише в. "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много парцалки

    20 0 Отговор
    много нещо, липса на възпитание и достойнство, упадък във всичко
  • 2 Интелект

    26 0 Отговор
    Порно журналиската Веселина Маринова продължава да мърси и без това псевдо медията с поредната бездарна "звезда"и за това подобни индивиди и екземляри трябва да бъдат усмивани публично!
  • 3 Каквото и да направи

    21 0 Отговор
    пак ще си е същата циганка
  • 4 123456

    15 0 Отговор
    най-ми хареса "Пирдоп" + "риалити звизда ... бая съ зачудих кво йе тва, ма след малко съ сетих , че скъпа орва
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лайнин Ебева реши да

    4 1 Отговор
    Се подложи на естетични корекции,а дали е така, Кой ще и кжажеее🧐🤔😁😂😂😭
  • 8 Явор

    5 1 Отговор
    Стига вече реклама но това предаване и на тия. Трети сезон ще има. Тези се взеха са звезди след участието си в такова нещо. Ако те ви плащат да ги рекламирате, разбирам, ако не е такъв случаят, не говори добре за вас реклама на подобни жени, нищо не намеквам. Като свърши това предаване, с радост започнах да гледам „София вкъщи“, въпреки че сериалът не ме възхити, дано втория сезон се постараят повече. Слаб сериал, дори и слаб, поне е нещо полезно и с послание, доста сериозно, а не е като такова риалити, в което мъж-нарцис и самодоволен търси известност и се преструва, че търси любов, едни жени търсят пари и слава и се преструват, че търсят любов. За да сте актуални, пишете за Ерген 3, освен това човекът е предприемач, а бизнесмените у нас и обществото, и властта ги тачи и си взема от тях.
  • 9 Явор

    5 1 Отговор
    Ще гледат зрителите, хората, които решат да гледат трети славолюбив, самодоволен и самовлюбен тип, който се преструва, че търси любовта, а всъщност е за известност и пари приел тази роля.
  • 10 ха ха

    3 1 Отговор
    Е,как ще е естествено красива като си е надула джуките и е с изкуствени зъби,брадичка е правила.Откачена работа е млади жени да се подлагат на загрозяващи ги процедури.Айлин е лигава стойкаджийка.Нищо друго.Била е насила каратиска по настояване на баща и.Не я влече това а гъзурченето и маукането в търсене на богат баламурняк.