Last news in Fakti

21 Юли, 2023 14:57 4 276 12

Абсурдна ситуация с шофьорка на BMW на празен паркинг удиви мрежата (СНИМКИ)

  • птп-
  • сблъсък-
  • паркинг-
  • бмв-
  • инцидент-
  • паркирана

Шофьорът успява да удари кола дори и на празен паркинг, позволяващ куп маневри

Удивителен сблъсък шокира жителите на Пазарджик. Жена с БМВ е блъснала паркирана кола на видимо празен паркинг.

Освен това шофьорката не е направила опит да се свърже с потърпевшия и сега той я издирва. Кадър от инцидента е публикуван в социалната мрежа.

"Двете жени от "Антим I" с БМВ то, които ни ударихте колата....потърсете ни за да не се наложи да ви търсим ние.", призовава Стефан Михайлов.

Под поста жители на града недоумяват как се е стигнало до удара.

"Направо да потърси нов инструктор и да си върне всички документи в КАТ, ако ви е ударила при това положение с 3 коли и място за камиони.", коментира Янко М.

"На празен паркинг и да ви ударят. Тези са взели книжката от Зрънчо", отбелязва друга потребителка.

Някои обаче са категорични, че и самият потърпевш има вина в случая, пише Блиц.

"Паркирал дето му скимне после другите виновни(не ги защитавам) ударил те е редно е да се обади, но ако си я беше вкарал в гаража нямаше да имаш сега това главоболие.

А и като гледам жената обръща, с такава скорост, най-много бронята да са ти надраскали, ма тя бронята е за това да поема удари не е за изложба.

Надявам се да не е сериозно разбира се, автомобилът е скъпо хоби затова са и застраховките.", пише профил Таня Стойчо Димитрови.

"Всички сте за актове спрял като абдал - после ма удариха ме", добавя Георги В.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опорка

    35 1 Отговор
    и къде е видеото? егати малоумната статия
  • 2 Соваж бейби

    22 1 Отговор
    Ако не е била пияна или напушена,има вероятност за отмъщение изоставена любовница/приятелка .Някой жени с по лабилна психика се побъркват в такива моменти и правят глупости
  • 3 Ганьо

    24 4 Отговор
    Тишооо, научи българския. Доктор, адвокат, шофьор и т.н. нямат женски род...
  • 4 Ддд

    22 2 Отговор
    Тези които защитават калпавата шофьор-ка, значи и те са взели книжки от ЗРЪНЧО.А и тази некадърна шофьор-ка не е първата жена, която не може да кара назад и да прави маневри.
    А ако някой от коментиращите не знае, всеки собственик на гараж, има право да паркира пред него. Да не казвам че има 3 коли разстояние от паркираната кола, до маневриращата.

    Коментиран от #12

  • 5 Адвокат

    9 19 Отговор
    Нека този, който е невинен, пръв да хвърли камъка!
    Гледаш на камерата, а не слезеш да помогнеш?
    Вие начинаещи шофьори не сте ли били някога? Научени ли се родихте, за да съдите? Никога ли не ви е прилошавало в автомобила ви? В първият ден след като си взехте книжката от КАТ, как се оправихте с автомобила си? Наистина ли никой не ви изпсува поне веднъж, заради маневрите ви?
    Малко влезте в обувките на другия, вместо да се държите като гaнчовци. Нали не сте такива?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИВАН

    17 2 Отговор
    Няма значение как е спрял човека, лято е, видяло му се е по сенчесто, а тази да беше внимавала - сега да си плати за небрежноста.
  • 8 завод

    5 0 Отговор
    Жена зад волана е като бомба със закъснител.
  • 9 Само

    3 0 Отговор
    Не разбрах какво му е "неправилното" спиране на ударения, да се чудиш и маеш на такива коментари ! Явно които са ги писали, са същите пишман-шофьори ! А и колата била "скъпо хоби" !!???!! Алооо.., има хора си изкарват хляба с нея !
  • 10 До Ганьо

    2 0 Отговор
    Това пък откъде го измисли ?! В разговорния език се използва редовно женски род на тия думи !
  • 11 незнайко

    0 1 Отговор
    Ако гаража е негов не значи, че и пътя е негов ! Второ ако не е негов съвсем е в нарушение потърпевшия ! Следващия път ще има ОБИЦА НА УХОТО, че и други шофьори са като него и си правят каквото си искат в случая са го блъснали !!!
  • 12 Шофьор

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ддд":

    Имам на 2 млн. км. шофиране, включително и ТИР, НО, на мен ми се е случвало на подобен паркинг идентична ситуация. Невнимание за секунди и ето резултатът.