Last news in Fakti

22 Юли, 2023 19:05 2 369 6

Какво ви плаши в любовта според зодията?

  • зодии-
  • любов-
  • връзки-
  • страх-
  • притеснение

Въпреки че любовта е толкова невероятна емоция, много хора бягат от нея или по-скоро се боят от нея поради различни причини

Какво ви плаши в любовта според зодията? - 1
Снимка: Shutterstock

Да си влюбен е много красиво и изпълващо душата чувство. Тази емоция може да ни накара да бъдем по-уверени в себе си, както и по-развълнувани за бъдещето, по-мотивирани и силни, но също така може да внесе в нас и по-противоречиви чувства като уязвимост, страх и неувереност. Любовта е като да се качиш на скоростно влакче в увеселителен парк с набор от различни емоции, включително възходи и падения по пътя.

Въпреки че любовта е толкова невероятна емоция, много хора бягат от нея или по-скоро се боят от нея поради различни причини.

За всяка зодия причината може да бъде напълно различна, базирано на характеристиките на самия астрологичен знак.

А ето и защо може би се боите от любовта и я избягвате, според зодията си:

Овен

Вие бягате от любовта най-вече, защото се страхувате да не изгубите личното си време. Вие се опасявате, че ако влезете в сериозна връзка, това ще означава, че ще имате много по-малко възможности да се съсредоточите върху вашите цели, хобита, страсти и кариера.

Телец

Вие най-често бягате от любовта, защото се притеснявате, че свиквате с хубавите неща твърде бързо, а трудно се откъсвате от тях. Вие знаете, че има шанс да се привържете много към половинката си, а тя да се възползва от това и да ви разбие сърцето.

Близнаци

Вие започвате да бягате от любовта най-често тогава, когато сте имали ужасни преживявания с връзки в миналото си. Вие просто сте уплашени да не повторите лошия си опит.

Рак

Вие се страхувате да се влюбите, защото имате ниско самочувствие и се съмнявате в собствената си стойност. Вие смятате, че никой няма да остане с вас завинаги. Убедени сте, че в крайна сметка вашият възлюбен ще види истинското ви лице, ще се разочарова и ще си тръгне.

Лъв

Вие се боите от любовта, защото не сте убедени, че една сериозна връзка си струва главоболията, компромисите и неудобствата, които вървят ръка за ръка с нея. Освен това вие не искате да губите ценното си време в застой.

Дева

Вие бягате от любовта, защото не искате да се отказвате от контрола върху личния си живот и личното си време. Освен това предпочитате да разбиете собственото си сърце, отколкото да чакате някой друг да го разбие вместо вас.

Везни

Вие се плашите от любовта и я избягвате, защото чувствате, че винаги сте този партньор във връзката, който се грижи повече и който обича по-силно. Омръзнало ви е да се оказвате в едностранни отношения, в които единият дава, а другият – само получава.

Скорпион

Бягате от любовта най-често, защото песимизмът ви надделява и ви кара да вярвате, че връзката ви няма да се получи, колкото и да се опитвате. Вие сте убедени вътрешно, че усилията ви няма да бъдат възнаградени и че другият човек ще предаде доверието ви.

Стрелец

Вие най-често се страхувате от любовта и бягате от нея, защото в миналото си сте били твърде лековерни и сте допуснали грешен човек до живота и сърцето си. Просто сега не ви се повтаря същата грешка и предпочитате да си бъдете сами.

Козирог

Вие се боите от любовта, защото имате твърде много други неща за правене, които заемат времето и мислите ви. Вие не сте абсолютно сигурни дали ще можете да си позволите да поемете още една отговорност и дали ще намерите сили да посветите времето си на друг човек.

Водолей

Вие бягате от любовта, защото се чувствате неудобно от емоциите в душата си, когато сте влюбени. Когато изпитвате романтични чувства вие сте объркани и сякаш не сте себе си. Именно затова предпочитате да запазите свободата си.

Риби

Вие бягате от любовта, защото чувствата ви обикновено са толкова дълбоки, че не сте сигурни дали ще можете да се справите с тях. Вие сте склонни да изпитвате твърде силни емоции към своя партньор и това ви плаши много.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква

    8 6 Отговор
    Любов при тези жени , с глави като калкулатори ! Търсят само на чий врат да виснат , но вие трябва да сте тарикати ! Ползвате , и хвърляте !

    Коментиран от #3

  • 2 12343211

    2 1 Отговор
    Съмнението и неправилното разбиране за любовта пречат.

    Коментиран от #4

  • 3 ха ха ха

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Каква":

    Карък!

    Коментиран от #5

  • 4 11234321

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "12343211":

    Разбираме перфектно всичко! Изкуственият интелект не разбира човешките емоции и не трябва да се мъчи да ги коментира!
  • 5 Личният

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха ха":

    Ви живот , си е ваша работа !

    Коментиран от #6

  • 6 Така е!

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Личният":

    Пред "си" няма запетая!