Last news in Fakti

22 Юли, 2023 21:26 11 882 7

Михаела Филева и гаджето ѝ заживяха в нов дом

  • михаела филева-
  • певица-
  • гадже-
  • нов дом

Певицата се похвали с ново жилище

Михаела Филева и гаджето ѝ заживяха в нов дом - 1
Снимка: Instagram

Михаела Филева и приятелят ѝ Стефан Радов са се сдобили с ново жилище. Певицата се похвали, че с благоверния ѝ са се нанесли в по-голям апартамент. Тя подчерта, че е работила неуморно, за да може да си го позволи. „През лятото ще съм доста ангажирана, няма да имам време по-дълга почивка", коментира изпълнителката.

Ето какво още сподели Михаела с почитателите си:

„Неделя... станала съм без аларма, цял ден се разхождам с измачкана домашна тениска. Приготвила съм храна за любимия човек - отне ми няколко часа, изчезна за под 10 минути. Не се оплаквам - явно му беше вкусно. Пуснахме две перални, изчистихме апартамента, в който съвсем скоро се преместихме. Светлината на залеза прави хола да изглежда магичен. Първи и последен споделен почивен ден от дълго време насам и за дълго време напред. Затишие пред буря. Следващата седмица - нова песен! Благодарна съм за всичко!"

Откакто Владимир Ампов - Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева рязко тръгна нагоре, а банковата ѝ сметка набъбна. Преди няколко години тя дори купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестени средства.

Запознати издават, че Михаела печели много добре благодарение на Графа, който създава за нея най-ху-бавите песни и я лансира в различни предавания и музикални проекти. Тя е една от звездите на продуцентската му компания „Монте мюзик" и открай време е негова любимка. Гласовитата певица участва в много реклами, беше ментор и в музикалното шоу „Гласът на България". Заради топлата ѝ връзка с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Тя обаче винаги е отричала яростно тези твърдения.

„Любовният ми живот изобщо не е толкова интересен!", коментирала е Михаела, пише "Уикенд".

След като прекрати връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше личния си свят далеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свррзваха с тенис звездата Григор Димитров, но и те не бяха официално потвърдени. Въпреки това много хора са ги виждали заедно, а срещите им се провеждали дискретно във ВИП апартамента на 5-звезден столичен хотел.

С настоящия си партньор Стефан Радов Михаела има връзка от години. Той е родом от Дупница, не е популярно лице, занимава се с маркетинг. В началото Филева го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да споделя общи снимки с него. Тя твърди, че всичките ѝ приятелите веднага го одобрили, майка ѝ го обожавала.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вдигни високо

    15 1 Отговор
    дългите крачета и всичко ще е 6

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Форда

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "вдигни високо":

    Ти Влади Графа ли си?
  • 4 Помак

    14 1 Отговор
    Кат чета таи по сички белези си личи че си мрла и мрзелива жена ,.лошо михаела
  • 5 То хубуу ама

    12 0 Отговор
    Като разпърдят душлука на кой ще остане апартамента?
  • 6 цербер

    1 1 Отговор
    ...най-ху-бавите песни.... Най-хубавите песни.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.