Last news in Fakti

26 Юли, 2023 14:19 3 460 5

Тези зодии не могат да бъдат романтични

  • зодии-
  • романтика-
  • връзки

Ето кои са

Тези зодии не могат да бъдат романтични - 1
Снимка: Shutterstock

Има определени зодии, на които им е трудно да бъдат романтични. Не могат да показват чувствата си толкова лесно, както останалите представители на зодиака. Ето кои са:

Овен

Овните са толкова погълнати от собствения си живот, че им е трудно да се съсредоточат върху желанията и нуждите на другите хора. Срещайки се с Овен, можете да разберете, че му е приятно да ви опознае, но това обикновено е, защото харесва тръпката от срещата с някой нов. Това е така, тъй като му е интересно да подчинява другия човек, а след като го направи, пеперудите изчезват и търси нова жертва.

Дева

Девите не се страхуват да изразяват мнението си и да посочват недостатъците на половинката си. Те просто са супер наясно с всичко, което може да бъде подобрено, което означава, че автоматично се привличат към несъвършенствата и подсъзнателно търсят партньори, които да променят. Девите са влюбчиви, но педантичната им природа не им позволява да са романтични.

Скорпион

Скорпионът може да бъде секси и похотлив, но когато става въпрос за романтиката, винаги може да даде това, от което се нуждае партньорът му. Той се занимава с много дълбоки и крайни чувства, за него романтиката изглежда леко глуповата игра за наивници. Този знак не се доверява лесно на другите, което може да затрудни създаването на близки отношения с него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    4 0 Отговор
    деспотични !
  • 2 Боклук

    1 4 Отговор
    Може да не са романтични,но за сметка на това са развратни,което е приемущесто в днешно време.

    Коментиран от #3

  • 3 Вярно

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Боклук":

    Жените скорпиони и овни , се перкат здраво . Девите са на включване и изключване.

    Коментиран от #4

  • 4 да, даааа

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вярно":

    Всички ви пере сачмата в главата.
  • 5 Анние

    2 0 Отговор
    И трите зодии са меркантилни и егоистични.