Last news in Fakti

1 Август, 2023 10:18 1 234 1

Бивши икономки на Крис Браун го съдят за над 70 млн. долара

  • крис браун-
  • икономки-
  • обвинения-
  • съд-
  • кучета

През 2020-а Крис Браун бе обвинен от вече бившата си икономка, че сестра ѝ била нападната от неговото куче

Бивши икономки на Крис Браун го съдят за над 70 млн. долара - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившата икономка на Крис Браун поиска отлагане на съдебният процес срещу певеца, който не се явил за даване на показания.

През 2020-а Крис Браун бе обвинен от вече бившата си икономка, че сестра ѝ била нападната от неговото куче. Докато изнасяла боклука, пухкавият Хадес, който е от породата кавказка овчарка, скочил върху жената. В последвал иск по-късно тя твърди, че животното "жестоко" я ухапало по лицето, ръцете и други части на тялото. По нейни думи чула Браун да нарежда на екипа си да изведе животното от дома, за да покрие инцидента. Освен това в иска си тя желае обезщетение в размер на 71 млн. долара.

От своя страна Крис пък я обвинява, че е провокирала Хадес и сама си е причинила нараняванията.

Лоялната сестра на пострадалата - Патриша също подала иск, в който твърди, че е "емоционално нестабилна", след като е станала свидетел на осакатяването на сестра си. В молбата си Авила обяснява, че се е борила да получи доказателства от Браун. Уви, не е могла да направи оглед на дома му заедно с адвокатите си, тъй като правният му екип е наложил строги правила.

"Защитникът иска да ограничи това, което адвокатът на ищеца може да провери и не иска той да проучи къде в имота са били разположени охранителни камери за наблюдение, които биха заснели целия инцидент на видео", пък е изявлението на адвокатите на Патриша. Според икономката в дома на Браун "няма нито една охранителна камера, което е странно, предвид факта, че той е един от най-известните артисти в света."

"Инцидентът е станал точно пред входната врата на първия етаж на къщата. Авила е била по-близо до случката, отколкото Крис Браун. Подсъдимият е потвърдил, че в имота не е имало охранителни камери. В такъв случай е имало само един начин, по който Крис Браун е могъл да узнае за инцидента - да го чуе", се казва още.

Според Авила охранителят на Браун е твърдял, че кучето всъщност е негов домашен любимец, пише dir.bg.

Междувременно адвокатът на звездата отложи даването на показания на 10 юли 2023 г., твърдейки, че клиентът му ще бъде на разположение по-късно този месец. Според съдебни документи, получени за изданието RadarOnline, Патриша Авила, която е работила в дома на Браун, заедно със сестра си, твърди, че рапърът само "протаквал и отлагал делото".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    1 0 Отговор
    контра активист как да не пропадне като всичко стана глобална политика