Last news in Fakti

1 Ноември, 2013 14:59 26 254 4

Ели и Ели – метър крак и метър скандал

  • playboy-
  • ели

За Елеонора Йоцова се говори, че има най-дългия крак в българската мода. PLAYBOY реши да провери дали това наистина е така. В редакцията не са мерили сантиметър по сантиметър, но уверяват, че доказано Ели е много повече от това.

Хубавата Елена е запалила най-известната война в Древна Гърция. Родната Хубава Елена пък нажежи страстите около НЕК до такава степен, че някои хора в страната започнаха да дават накъсо. Седем години след появата на Ели Бончева в PLAYBOY, изданието връща лентата назад, за да се представи на всички естествената й красота.

Наред с очарователните дами брой 137 на Мъжката Библия предлага и много за четене. Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е със Самюъл Л. Джаксън. Без задръжки и окови за честата употреба на „негър” в Джанго,  за това как е загубил девствеността си, за топките на Обама и Хилари Клинтън, за алкохола, Междузвездни войни 7 и какво ли още не.

Ценителите на еротиката в четенето, могат да се насладят на два изключителни очерка. Първият е за легендарният сърфист бързия Еди. Десетилетия наред Еди Ротман яростно отбранява северния бряг на Оаху с юмруците си. Той се изправя срещу биотехнологичния гигант Монсанто в битката на живота си. Вторият очерк е за американски режисьор арестуван погрешка и попаднал в най-мрачния затвор във Венесуела. Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 1 Отговор
    Излъскана култивирана и ошлайфана първокласна чукачка, ама къде ще и търсим работа като се износи на 40-42, не знам просто...

    Коментиран от #2

  • 2 ostavime

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    Тя до 40-42 ще има толкова, колкто ти няма да имаш и на 82 ;)

    Коментиран от #4

  • 3 Диана Иванова

    0 0 Отговор
  • 4 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ostavime":

    Верно е, но ако става дума за болести. Ако става дума за пари- не е верно.Защото както са се изкарали едни пари, там и отиват... Също така не е въпроса колко имаш, а колко от тях изхарчваш със удоволствие, и колко по принуда, и колко пък не смееш да барнеш, за да не изпаднеш от редиците....