Last news in Fakti

4 Август, 2023 11:19 4 221 5

Мис Венецуела предрекла смъртта си в социалната мрежа

  • мис венецуела-
  • ариана виера-
  • смърт-
  • предсказание-
  • социална мрежа

26-годишната Ариана Виера загинала в ужасяваща катастрофа

Кралица на красотата, загина в ужасяваща катастрофа, седмици след като предсказа собственото си "погребение'', съобщи Express.

26-годишната Ариана Виера от Венеция е трябвало да представи страната си на конкурса "Мис Латинска Америка 2023" в Доминиканската република през октомври. Моделът трагично е починал от нараняванията си, след като е претърпял пътнотранспортно произшествие в Орландо, Флорида, на 13 юли, разказва майка ѝ Вивиан Очоа.

Майката на жертвата твърди, че дъщеря ѝ е заспала на волана от умора и е катастрофирала в автомобила пред нея. Преди инцидента венецуелският модел се е подготвяла за участие в конкурс за красота в Ню Йорк, съобщи Express, предава vesti.bg. Очоа разказа още, че дъщеря ѝ е получила лекарска помощ, включително и изкуствено дишане, от парамедиците, които са пристигнали на мястото на инцидента. Ариана Виера е починала по пътя към болницата, съобщи майка ѝ.

"Съживиха я и след това тя получи сърдечен удар на път за травматологията", обясни Очоа пред местното издание на Telemundo 31.

Вивиан Очоа е създала възпоменателен фонд "GoFundMe", който до момента е събрал близо 27 000 долара, пише изданието.

Освен модел Ариана Виера притежавала собствена компания за почистване на домове. Местните медии съобщиха, че бащата на жертвата, който живее в Перу, се е опитал да си издаде виза навреме за погребението на дъщеря си. Твърди се, че документът е бил издаден с един ден закъснение.

На 2 май Ариана публикува в профила си в Instagram видеоклип с надпис: "Снимам се за бъдещото си погребение, защото във видеоклиповете винаги съм сама."

След инцидента, се появиха коментари под видео публикацията: "Невероятно е как понякога нещата са предначертани", "Винаги, когато виждам подобен тип трагедия, когато починалият е публикувал видео за смъртта си в бъдеще, думите му се превръщат в действителност", написаха почитатели на Виера.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    13 1 Отговор
    Венецуела, Венеция, Валенсия, Варна весе едно а... ?
  • 2 НАП

    1 6 Отговор
    Ми с 27 милиона майката добре е си поживее.

    Коментиран от #4

  • 3 Име

    12 2 Отговор
    Да почива в мир!Всеки със своята съдба! Дано се преродиш и да живееш вече дълги години!Знам и за други случаи, че някои са предусещали подобно нещо!🤔🧐🥀
  • 4 Гого

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "НАП":

    27 милиона драхми. Тъпан
  • 5 Ужасяваща трагедия

    5 1 Отговор
    Е, поне не я е изял крокодил, като футболиста от вчера.