Last news in Fakti

4 Август, 2023 15:28 4 074 2

Никол Шерцингер и Том Евънс разпускат на диво парти в Гърция (СНИМКИ)

  • том евънс-
  • никол шерцингер-
  • певица-
  • почивк-
  • гърция-
  • хавай

Сгодената двойка пристигна в южната ни съседка от Хавай

Никол Шерцингер и Том Евънс разпускат на диво парти в Гърция (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Последните дни вероятно са най-щастливите за Никол Шерцингер, защото получи предложение за брак от любимия си Том Евънс.

Той избра поредното им пътуване до Хавай, откъдето е родом певицата, за да я попита дали иска да станe негова съпруга.
Следващите няколко дни бъдещите младоженци прекараха в едно от любимите си занимания - събиране на слънчеви лъчи по хавайските плажове. Разбира се, не липсваха и снимки за доказателство колко влюбени и щастливи са.

След това влюбените сe отправиха към друга дестинация, която е задължителна за Никол Шерцингер всяко лято. Тя е голям фен на гръцкото море и този път не пропусна да отскочи до съседката ни, за да събере още малко тен и приятни спомени. Никол демонстрира перфектните си форми в различни пози и отново предизвика възхищение за това колко добре изглежда, въпреки че е на 45 години.


Бъдещият ѝ съпруг също не ѝ отстъпва по външен вид и няма спор, че двамата са перфектна двойка. Освен визуално, си пасват и по характер и това си личи дори от общите им кадри, с които запечатват и моментите, в които се държат детински и това наистина им харесва.

Очакваме от певицата още много горещи снимки това лято и се надяваме скоро да я видим и в булчинска рокля.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вманячен

    3 2 Отговор
    Аххх!
  • 2 Лаврентий Берия

    13 3 Отговор
    Ммм, тва ли е "диво парти"?! Некви изкукуригали милионери се гърчат а горките ромеи им носят ядене и пиене? Не го разбирам така. А тая ако още малко се "разкраси" ще заприлича на главно действащо лице от Мумията се завръща!