Last news in Fakti

7 Август, 2023 14:49 2 430 8

Женски комплекси, които мъжете обожават

  • жени-
  • комплекси-
  • мъже-
  • връзка

Мъжете не са толкова обсебени от външния вид, особено ако вече са пожелали конкретна жена

Женски комплекси, които мъжете обожават - 1
Снимка: Shutterstock

Жените много често буквално изпадат в истерия, ако забележат няколко излишни грама на бедрата си или недай си Боже - на корема. Мъжете не са толкова обсебени от външния вид, особено ако вече са пожелали конкретна жена.

Решихме да успокоим нежния пол и събрахме топ женските комплекси, които не просто не дразнят мъжете, но и в повечето случаи ги обожават.

Можете да издишате и смело да отидете на среща.

Стрии

Както вече казахме, за жените този недостатък е много важен. На какви ли процедури не са съгласни момичетата, за да направят кожата си перфектна! Но мъжете единодушно признават, че не се смущават дори от забележими белези по тялото на любимата си жена. Ключовата дума е "любима". Ако човек се интересува само от секс, тук той дори може да изрази изненадата си пред вас, но струва ли си да реагирате на думите на такива герои?

Бенки

Разбира се, ако бенката е много забележима и пречи на живота ви - наранявате я през цялото време - по-добре посетете специалист и разберете дали можете да се отървете от нея. Мъжете практически не реагират на бенки по никакъв начин, освен ако, разбира се, не се открояват значително върху кожата, пише jenata.blitz.bg. Но дори и в този случай не трябва да се комплексирате, защото може да се окаже, че изглежда секси.

Височина

Проблемът с растежа е особено сериозен за мъжете - за тях малкият ръст става комплекс, но отново този проблем живее само в главата им. Интересното е, че жените също често имат комплекси заради ръста си, дори и да е съвсем нормален. Не забравяйте, че повечето мъже буквално полудяват по компактни момичета, така че комплексите за височина настрана!

Апетит

Да, жените също имат комплекси, защото ядат доста обилно. По време на среща мнозина поръчват салати и малки десерти по принцип, за да не събудят подозренията на мъжа. Обичайна ситуация? Така че нека бъдем разочаровани. Мъжете се възбуждат невероятно от жени, които ядат с апетит и това, което наистина искат. Захвърлете всички съмнения и смело поръчайте пържола вместо "Цезар"!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    3 3 Отговор
    не обожовам нито едно от тия.. бляк..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 верно ли мари?що е пълно с торбести каки

    5 1 Отговор
    Жените много често буквално изпадат в истерия, ако забележат няколко излишни грама на бедрата си или недай си Боже - на корема

    Коментиран от #7

  • 4 Сила

    6 1 Отговор
    И аз това викам, кво и е на Цецка Цачева..... мацка та дрънка, бонбонче, да го схрускаш
  • 5 Сила

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пико":

    Русо гладно нема...
  • 6 Мъжете практически не реагират

    5 2 Отговор
    на бенки по никакъв начин, освен ако, разбира се, момето е дашно и отзивчиво на нишани

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.