Last news in Fakti

13 Август, 2023 15:17 8 611 37

Мария Цънцарова призна: Да, разделена съм с мъжа си!

  • мария цънцарова-
  • съпруг-
  • развод

Тв водещата от близо 2 години не живее със съпруга си Симо

Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев. Журналистката от Би Ти Ви и бащата на двете ѝ деца не са заедно от близо 2 години, издават нейни колеги.

Тогава са се появили първите проблеми в брака им, които с времето се задълбочили се е стигнало до разлъка.

След като куп клюкарски сайтове известиха миналата седмица за раздялата им, Цънцарова потвърди пикантната вест. „Да, не сме заедно с мъжа ми! Не смятам да коментирам личния си живот”, лаконична е топрепортерката на Би Ти Ви.

Мария се омъжи за Симо Голев през 2014 г. в обредния дом в град Карлово. Сватбата се състоя в църквата „Света Богородица", а партито бе в ресторант „Ловен парк”. Журналистката и ученическата ѝ любов започват връзката си още в гимназията. На 30-ия си рожден ден той ѝ предлага да стане негова съпруга. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя, сияеща от щастие, казва „да”.

През 2017 година се роди синът им Георги, а малкият Костадин – 2 години по-късно. Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Тя си позволи само по една година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията. Още тогава отношенията с половинката ѝ се изострили – Симо бил на мнение, че Мария трябва да остане по-задълго в дома им, а не да прави кариера.

От известно време насам Цънцарова е махнала венчалната си халка и годежния си пръстен, които преди не сваляше. Русата амбиция повече от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо. Още миналата година плъзнаха слухове, че връзката им била обтегната до краен предел, но така и не се потвърдиха. Острието на Би Ти Ви се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот и най-вероятно работата на Цънцарова е причината за развода. С драмите в брака ѝ били запознати шепа нейни близки, а Мария нямала намерение да прави раздялата си публично достояние. Към днешна дата бившето семейство Голеви не се следва в социалните мрежи, установи „Уикенд”. Не е ясно как двамата са си поделили грижите за двамата си синове, които най-вероятно се отглеждат от дребната журналистка. Децата често са при бащата в почивните дни.

„Мария е много амбициозна и обича да работи. Не се прибира вкъщи и това няма как да не се отрази на брака ѝ. Никой мъж не обича жена му да се прибира по нощите и само за сън. Най-вероятно работохолизмът ѝ е причината за развода. За нея реализацията в професията е водеща” – коментираха пред „Уикенд” колеги на блондинката.

Симо винаги е странял от публичност и за него се знае само, че се занимава с частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Той е собственик на фирма, която предлага разработка на уебсайтове, софтуери и други сходни услуги. Компанията върви нагоре години наред. В последните години обаче печалбите ѝ не били особено задоволителни.

Според запознати, Симо доста се дразнел, когато го представяли като „мъжа на Мария Цънцарова” и винаги уточнявал, че има собствена кариера. Възможно е огромната популярност на журналистката, както и непрекъснатите отсъствия от дома ѝ заради професионалните ангажименти, също да са повлияли на общия им път.

В момента Мария е сама и няма мъж до себе си. Журналистката не искала да се впуска в нова връзка. Не е ясно обаче каква е ситуацията при доскорошния ѝ съпруг – според някои от известно време той живеел с друга жена, по-млада от него.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пак

    61 2 Отговор
    е имал известно търпение , за да я изтраял няколко години тази злобна женица ! Много лошо излъчване има !

    Коментиран от #28

  • 3 Червената шапчица

    25 3 Отговор
    Уважаеми Господин Заp, подкрепям те. Ние, шивачките от Поликраище и Полски Тръмбеш проведохме профсъюзно събрание и взехме важно решение. Настояваме да се приеме закон за легализиране на проституцията.
  • 4 Гост

    29 3 Отговор
    Трябва да си наясно с приоритетите ...семейство или кариера...Ако е второто...направи си бебе и живей сама...
  • 5 мани беги

    23 4 Отговор
    Всичко се жертва в услуга на Господарите от Посолството е и за малко вулгарен cex с политици!
  • 6 шашо

    17 2 Отговор
    хайде сега с приятелки на девствените острови
  • 7 въпросче

    21 1 Отговор
    Колко да е пикантна тая вест? Да не е салата със сос "Пикантен"?
  • 8 Хасковски каунь

    29 2 Отговор
    Няма проблем . Те от ТВ си ги сменят. Сега тя ще вземе мъжа на Мира, пък Мира ще залюби Симо
  • 9 Петер Брьогел

    44 2 Отговор
    Да наричате Мима Цънцарова - ОСТРИЕТО на БТВ , си е чиста подигравка и ГАВРА ! Недейте , моля ви ! Умната с определенията !
  • 10 Жайме

    38 2 Отговор
    Няма мъж,който да търпи ситуацията с неприбирането на жена му вкъщи. Защо иначе са се оженили? Въпросът не е в парите,а да имаш топла душа до себе си и да я държиш в прегръдките си. Пари се печелят.
  • 11 името на ВИМЕТО

    52 3 Отговор
    Момичето е символ на провинциалната настървеност и амбиция да успее в София ! Честно казано не се откроява с нещо повече от масата средни , сиви , слугински и продажни журналяги , залели всички медии ! Но явно такава е тенденцията сега ! Усеща се голяма пропаст от старото поколение журналисти - корифеи и сегашните новоизлюпени !

    Коментиран от #25

  • 12 кумчо ВЪЛЧО

    31 2 Отговор
    Картинката ще стане пълна , като се знае , че нейния шеф е Антон Хекимян с прякор - Малкия БАРЕК , който пък бе лансиран от Големия БАРЕК ! С една дума - хвани единия и удари другия .....все отбор юнаци , наведени слугински пред силните на деня !
  • 13 цоцомби

    17 3 Отговор
    Или се кикерезиш,или се цънцариш по ТВ-то,ама кащата не може без тебе,жено!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ТОП П.ЧЕ

    11 1 Отговор
    Е, това е новината на века.
  • 16 Боруна Лом

    2 5 Отговор
    ДУШО, ВЗЕХ ТЕ МАЛКО СИ РУСА ,АМА НИЩО!
  • 17 Румен

    18 1 Отговор
    Има една поговорка дето на заека се паднало да такова жирафа. Долу такова, па се качи горе да целува. Тя Цинцерова е умна и го съкратила. От бюро на бюро, щото е по хоризонтално. Къф кеф бате.
  • 18 не е учудващо при над 60%

    17 3 Отговор
    разводи и разделяния ама да признае кой замества мъжа й щото природата си иска своето
  • 19 Цънцарова

    12 1 Отговор
    Оглеждам се за някой от сой ........
  • 20 Вързала и цъфнала

    13 1 Отговор
    Понеже си много хубава,пигмей
  • 21 Трудно

    24 1 Отговор
    Много трудно в днешно време може да се запази семейство. Изкушения много, изискванията на жените много, на мъжете им омръзва бързо да помагат в домакинството, да гледат деца, да учат с тях, предпочитат да са навън с приятели, а когато и парите не достигат - картинката е завършена и идва раздялата. А и кога не си зависим финансово или по друг начин, като жилище например, е много по-лесно. Трудна сглобка е семейството в днешно време.
  • 22 Минувач

    16 2 Отговор
    Тази е толкова злобна, дребна и вредна, че е разбираемо, че са и били шута. Казвала ми е нейна състудентка, че била много гадна, постоянно се слагала, лизачка и неприятно парче с две думи, което си и личи от екрана.
  • 23 Нсхдйсх

    18 4 Отговор
    Изненадах се, че тази била на 39,изглежда на 50,живота бая я е съсипал..

    Коментиран от #33

  • 24 Тошо

    24 4 Отговор
    Когато жена ти взема по 20 бона на месец, а ти два, краят на всичко това е ясен. Запомните - нито една жена, която преуспее повече от мъжът си няма да остане при него! Това е закон!
  • 25 Ахахаххаха

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "името на ВИМЕТО":

    Провинциална настървеност описва оная дето се взе с Маестрото на Славчо ахахах
  • 26 Айде

    9 1 Отговор
    Ау! А на кой му пука!?
  • 27 стара приказка

    13 0 Отговор
    За съжаление, най-вероятно ще става роднина с колегите. Има една стара приказка, че в телевизията всички са роднини, поне креватно. Някои и буквално - тях повечето ги знаем поименно, де. Сега, като отчитаме демографския срив, нека бъдем реалисти - все по-неизбежно е...
  • 28 стара приказка

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Пак":

    На мен по-скоро ми се вижда доста амбициозна, което не е лошо, но е трудно да жонглираш със семейство, харесвам я и й желая успех.
  • 29 Мнение

    10 9 Отговор
    Кой нормален мъж ще забранява на жена си да работи? Явно е искал да я направи зависима финансово и после да й каже, аз нося парите, ще правиш каквото аз кажа. Аман от насилници, понякога дори да са психологически или финансови. Затова преди да се жените уточнете всички планове за бъдещето си! Къде ще живеете, колко деца искате, ще развивате ли кариера, разпределете домакинската работа и гледането на децата т.н.т.
  • 30 Истината

    5 12 Отговор
    Той се оказал комплексар с малки амбиции. А тя жена със самочувствие, хъс за работа и големи амбиции. Той не е за нея!
  • 31 Иванов

    13 2 Отговор
    Изключително неприятна журналистка-Мисирка,кой ще я търпи такава нагаждачка.
  • 32 фактите

    13 2 Отговор
    А значи затова направи рубриката Защо г-н министър - иска да фане некой министър. Ма няма да стане, старичка е, има две малки деца, не е хубава и с характер на акула...Няма кой...

    Коментиран от #35

  • 33 КАКВОООООО

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "Нсхдйсх":

    Верно ли е на 39,бре?????И аз мислех, че гони 50така!
  • 34 зелен потник

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Корабът продължил към пристанище Измаил в Украйна, след като Русия извършила инспекция.
  • 35 Тя си е хванал

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "фактите":

    Ама министър и то председател (макар и бивш ) :)
  • 36 Това е гаранцията, че

    2 0 Отговор
    няма да задава неудобни въпроси и ще кани когото трябва. 20 000 лева са цената за успиване на стадото.
  • 37 В бтв

    0 0 Отговор
    е все едно XLL+. ГОЛЯМ БАРДАК