Last news in Fakti

14 Август, 2023 17:15 2 864 18

Ето какво говори бързината, с която той отговаря на съобщенията ви

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • комуникации-
  • чат-
  • отношение

По това колко бързо ви отговаря личи неговото отношение към вас

Ето какво говори бързината, с която той отговаря на съобщенията ви - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка връзка започва и протича с комуникация. Често тази комуникация е писмена. Всички са се сблъсквали с това – втренчването в телефона, чудейки се кога ще ви отвърне на съобщението. Понякога чакането е дълго, друг път отговорът идва моментално.

Причините той да ви отговаря в определен интервал от време може да са много – работа, заетост, непредвидени обстоятелства. Но една от всички причини надделява най-много над останалите и това е неговото отношение към вас.

Какво означава времето, в което той отговаря на съобщенията ви? Какво говори това за неговото отношение и чувства към вас?

Изпраща незабавно съобщение в отговор на вашето

Възможностите тук са няколко. Възможно е да е силно влюбен във вас, да има силен интерес към вас и да чака с нетърпение да му пишете. Възможно е и да е пристрастен към телефона си, който е винаги в ръцете му. А може и просто да е учтив към вас и да ви отговаря, без да ви кара да чакате. Много хора носят телефона в ръцете си денонощно. Ако ви отговаря моментално не бързайте да се радвате, че ви обожава. Проследете и останалите знаци, издаващи отношението му към вас.

Ако ви изпрати съобщени след половин до един час

Ако отговорът му отнеме по-малко от час, това може да означава, че той е привлечен от вас, но по по-здравословен начин, отколкото ако отговори моментално. Радвайте се, защото това е един от най-нормалните типове реакция при електронна комуникация с човек, който има отношение и чувства към вас, но не страда от маниакално желание да си чати с вас. Не ви и неглижира, което също е от голямо значение.

Ако ви отговори в рамките на един до два часа

След първия час чакане определено ще се подразните. Забавянето на отговора обикновено се тълкува от жените като незаинтересованост. Възможно е обаче той да не иска да бърза да ви отговаря с необмислени отговори. Може да предпочита да ви отговори смислено, което изисква време за размисъл, пише az-jenata.bg. Мъжете го правят, особено ако държат на жената до тях, искат да я впечатлят и имат намерения за дългосрочно обвързване с нея.

Възможно е също така да е зает с работа и други ангажименти, които пречат да поглежда телефона си толкова често, колкото ви се иска.

Ако ви изпрати съобщение след няколко часа

Няколко часа по-късно вероятно сте не просто ядосани, а бесни заради отношението му, което подсказва, че не му пука. Ако един мъж няма интерес към дадена жена, той няма да се старае да ѝ отговаря, още по-малко да ѝ отговаря бързо.

Отговаря на следващия ден

Това е, може би, най-лошият сценарий, който може да се развие. Повече от ясно е, че с такъв мъж не бихте могли да имате нормална и стабилна връзка по простата причина, че не можете да разчитате на него. Той или цени високо свободата си и не счита за нужно да отговаря, когато е търсен, или изобщо не ви приема насериозно, а връзката ви е само за забавление.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    Всичко е Строго Индивидуално Защото Хората Сме Различни
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Най

    6 6 Отговор
    Важно е не времето , а правилният избор на мишените! Практичен съвет - по сайтовете се концентрирайте върху разведените жени. Трябва да ги лъжете за две неща , че търсите жена за женене , а не за малко , и че много си падате по децата и! Тогава ще ви падат като круши.

    Коментиран от #7

  • 4 шааа

    5 1 Отговор
    А ако не отговори, какво значи?
  • 5 Соваж бейби

    1 1 Отговор
    Колко много простотия в една статия ,и мисли хаха що не пишел или кога след колко секунди и часа ?!Това е за наивни момичета кибици в соц.мрежи които още виртуално обсебват момчето -има такива и мъже !Първо ти си онлайн не може само с един човек да общуваш и да не разгледаш ,да попишеш с някой друг човешко е!И избраният /а ти е написал цял ферман как го правиш на улав да чака и куп съчинения от ревност.Има такива които търсят лично спокойствие обикновенно на мъжо най рано след час му отговарям на съобщения ако не забравя,когато отговарям веднага е бизнес нещо спешно.Да не говорим за някой който не е мъж или жена ти да чака и да има уважение към свободата на другия ако е влюбен няма къде да иде .
  • 6 Отговор

    3 1 Отговор
    Абонатът е извън обхват.
  • 7 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Най":

    Твоят съвет е по скоро филисофски по някога човек в началото е с една нагласа.После ако намери качествен човек ,сродна душа нещата се променят.Но не трябва още в началото да даваш големи обещания просто да оставиш нещата сами да се нареждат не да обсбваш виртуално пространство и личен живот с кого ще говори,какви лайкове това е тъпо!Незаслужена ревност!

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Най

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Вярно го формулирахте. Всъщност , мисля , че всички в началото тръгват за едното забавление. Сериозните неща се случват по време на това забавление , и сравнително неочаквано и за двамата , се появява стабилна връзка.

    Коментиран от #11

  • 11 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Най":

    Ревноста е много лошо нещо,паднеш ли на ревнив човек умиране има лечение няма .Наблюдавям по себе си за щастие само ревност,не пие ,не бие и малко свидлив ,добряга и това компенсира ревноста .Вече 20 година заедно още ми проверява имейл адрес ,скоро си върнах тубата заради малкия таблета му е вързан за гугъла ми с родителски контрол, ревнува дори и от рап певци умрял някой за мене дет викаш с деца на кого му трябва,преди във фейса се караше на хората ако забележи че си пиша ....ако не бяхме смейство с деца до сега да му бях дала пътния лист .Та както каза има стабилна връзка но и обсебване .

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Радвайте се

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Значи вижда във вас , най красивата жена!

    Коментиран от #14

  • 13 Скорпион

    0 0 Отговор
    Внимавайте намират се и доста м.ърши
  • 14 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Радвайте се":

    Не знам как функционира мъжката психика но има едно есе по морална философия написано от Сенека около 49 г. сл. Хр.
    Сенека упреква хората че си губят времето в илюзорни завоевания или безсмислено развлечение, така че животът им тече като пътека, която те изминават без да я виждат, потънали в мислите си. Но е необходимо да се борим с времето чрез готовността да го използваме за дейности които удължават и осмислят живота.Та точно по статията -
    Отговорността за краткостта на живота обаче е на индивида, защото той прекарва времето си зле. Животът всъщност е достатъчно дълъг но хората го пилеят в алчност, труд, бездействие, интриги, завоевания, битки и т.н

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Смях се със сълзи за пътния лист... Човекът те ревнува от страх да не те загуби и не е достатъчно уверен в своите качества.Това можеш да го оправиш - повдигаш му самочувствието с похвали и комплименти, но добре премерени и когато трябва.Ти си силна жена и можеш да се оправиш в живота и сама- той осъзнава това много добре защото той не би без теб. Понякога не се прави на силна и му давай шанс той да се справя с нещата..
  • 16 Идън

    1 0 Отговор
    Зависи от написаното... Някои неща се нуждаят от време за анализ..., но ако отговорът еНе е по- добре да не си губите времето и двамата в изкуствено поддържане на връзката чрез писане на глупости.
  • 17 Има

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Два варианта , да се почувствате отново жива , и щастлива! Единият е да се впуснете в нова любов , другият - да възкресите старата! Но , никой не би могъл да ви посъветва какво да правите. Трябва вие да разберете сама.
  • 18 Путлер

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    ..е типичен пример