Last news in Fakti

6 Ноември, 2013 13:01 2 483 0

Нова холивудска сватба след драматичен развод

  • годеж-
  • аштън кътчър-
  • мила кунис

Веднъж щом разводът на Аштън Кътчър с Деми Мур приключи, актьорът ще предложи брак на Мила Кунис

Ще има нова холивудска сватба. Актьорът Аштън Кътчър най-накрая е на финала на дългоочаквания си развод с Деми Мур. Това проправя пътя за Аштън и приятелката му Мила Кунис да направят нещата между тях официални, пише списание „Мирър“.

Според запознати актьорската двойка ще обяви годежа си до дни. "Разводът на Деми и Аштън хвърли сянка върху връзката му с Мила, защото се проточи толкова дълго време. Те едва чакат Аштън най-накрая да стане свободен мъж, за да може да вдигнат сватба и да изразят чувствата си", издава източник близък до двамата актьори пред в. „Сън“.

Звездата от „Двама мъже и половина“ се раздели с Деми след шест години брак през 2011 г. , когато той бе хванат, че й изневерява.

Но докато Деми първоначално не искаше да контактува с Аштън, сега тя отново говори с него и се е съгласила на развод, от който ще получи няколко милиона долара и акции в новия бизнес на бившия си съпруг.

Веднага след като разводът бъде уреден, Аштън планира да предприеме важната стъпка и да предложи официално брак на Мила. И двамата искат да се оженят и да имат деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА