Last news in Fakti

21 Август, 2023 13:56 4 457 15

Георги Мамалев сбъдна морската си мечта

  • георги мамалев-
  • мечта-
  • море-
  • созопол-
  • плаж-
  • апартамент-
  • имот

Актьорът си купи апартамент в затворен комплекс на морето

Георги Мамалев сбъдна морската си мечта - 1
Снимка: БГНЕС

Големият актьор Георги Мамалев се похвали, че е горд собственик на морски имот. Звездата от „Оркестър без име“ инвестирал в двустаен апартамент в луксозен затворен комплекс на първа линия до морските вълни. Той се намирал в близост до Созопол, в популярната местност Каваците, пише вестник Ретро.

Покупката Мамалев направил още преди няколко години, а инвестицията вече била избита, защото цената на морското жилище се е вдигнала двойно. Ако го продаде в момента, актьорът ще прибере огромна печалба. Засега обаче той нямал такива намерения, защото още не му било омръзнало да летува там.

Освен с пясъчен плаж пред входната врата той и семейството му разполагали и с достъп до няколко басейна в затворения комплекс, които можели да ползват по всяко време. В същия ризорт почти всяко лято почиват лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, както и редица звезди от шоубизнеса. Единственото, което не се нравело на Мамалев, били цените по плажните барове на Каваците. От миналото лято насам доскоро пустият и див плаж се превърна в Меката на купона и плажните заведения по Южното Черноморие. Цените хвръкнаха в Космоса, като шопската салата там е 22 лева за 350 грама порция. Мамалев обаче казва, че избягва да плажува там и посещава по-евтини заведения.

„Ходим на плажа, на който снимахме „Оркестър без име“, и като ме видят, все искат да се снимаме. Та си обличам тениска за селфито и после пак се събличам. Тъкмо почна да чета и дойде някой друг. Даже съседът по чадър ми вика: „По-добре не се събличай, да си готов“, разказва Мамалев. Вечер пък със семейството предпочитали да вечерят в кръчмата, в която навремето е бил сниман култовият филм. Тя се намира в покрайнините на Созопол. „По стените са сложили някои от най-емблематичните кадри, дърветата са същите. Много е приятно. И, разбира се, като ме видят, започват снимките“, разказва още актьорът.

„Сутрин плувам в басейна, правя си дължини от по 800 м, следобед ходим на плаж, вечер сме с приятели, имаме много“, хвали се Мамалев. Той обмислял дали да не отдава имота си под наем на други туристи, за да печели от него, но със съпругата му Ели се притеснявали от недобросъвестни посетители, които можели да им направят зулуми.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имал

    15 13 Отговор
    пари бол , купил си ! И защо му е на стари години ? Колко пъти ще отиде и ще го ползва ?
  • 2 Тома

    21 5 Отговор
    Той за това удари здрава шпатула на дпс директора на народния театър
  • 3 Фикус

    20 3 Отговор
    Да е жив и здрав човекът.
  • 4 в кратце

    8 0 Отговор
    За пенсия ще му трябва.
  • 5 Развеселен

    34 2 Отговор
    Мамалев е голям симпатяга и заслужава пълната обич на народа!
    Нищо общо с неприятния Рачков или който и да е комик от новата генерация.
    Георги Русев беше флагман на последната добра генерация, а етюда с кокошките е вселенски!
  • 6 Бездарен актьор

    14 18 Отговор
    с непретенциозен апартамент, за какво ни занимават с глупости

    Коментиран от #8

  • 7 СЕЛЯНИН

    15 7 Отговор
    Мечтата на всеки провинциалист - да си има "нещо" на Софията и на морето. В София си в трафика, а на морето в La и ната...кеф. Придобиваш самочувствие, че си нещо повече от всички останали. Нещо, като тарикат от класа. Всъщност, не можеш да достигнеш дори нивото, на средностатистически пенсионер от Германия. Кофти тръпка, но това е реалността !
  • 8 Мазен

    13 9 Отговор

    До коментар #6 от "Бездарен актьор":

    ухилен селски хитрец от Ямболските села ! "Артист" , че и снимки искали на плажа с него ?
  • 9 Бездарен слагач

    6 9 Отговор
    е тоя недорасъляк

    Коментиран от #10

  • 10 Развеселен

    17 5 Отговор

    До коментар #9 от "Бездарен слагач":

    Гледам злобата ти към един винаги усмихнат комик и се чудя, колко ли такива като тебе и онзи преди тебе се разхождат между нас?
    Дали наистина осъзнаваме, колко злоба и агресия е скрита в на вид незабележими хора, какъвто предполагам си ти?!
    При първото бедствие или отслабване на държавата цялата тази прослойка ще се превърнете на секундата в мародери!
    Това е бомба със закъснител, която сами създадохме с лошото образование и липса на възпитание на цяло едно поколение!
  • 11 Лост

    3 5 Отговор
    Не той, а жена му обмисля дали да го дават под наем. 90- и някоя година като влезе в един магазин и трябваше да купи нещо на децата каза-"Каквото каже жената, това е.".
  • 12 Не знам

    4 6 Отговор
    но доста хора са пострадали от доносите му
  • 13 хммм

    5 7 Отговор
    Това буре защо ни го показвате?? каца с Л8йна
  • 14 Мамалеоне

    7 5 Отговор
    Морската мечта е да си купиш яхта, не апартамент.
  • 15 ИВАН

    2 0 Отговор
    Не му коментирам ролите, нито апартамента му - добра инвестиция е ... но е слагач и с удоволствие плюе по бившата система, която го направи артист, за да се подмаже на сегашните силни на деня.