Last news in Fakti

21 Август, 2023 14:58 6 814 21

Митьо Пищова разкри как е свалил цели 50 кг.

  • митьо пищова-
  • отслабване-
  • килограми-
  • рожден ден-
  • храна

Пищова наскоро отпразнува 68-и рожден ден на Слънчев бряг

Най-известният зевзек в държавата - Митьо Пищова е свалил цели 50 кг, похвали се пред "Телеграф“ самият той. Това е станало със специална диета, която включва диня, сирене, домати и краставици и от 130 кг сега е точно 80 кг.

"Месо не близвам от няколко години, вървя всеки ден по 5-6 км, а преди не слизах от колата по цял ден и не свалях мобифона от ухото. Сега обаче съм тип-топ и пак станах плейбой и си поря женичките. Ама сега вече го давам малко по-полека. Но само по две наведнъж заради сърцето, да не вземе и пак да ме предаде“, твърди Любимеца на народа и ценител на женската красота.

На 15 август тази година, в деня на Успението на Света Богородица, той отпразнува 68-я си рожден ден в заведение на Слънчев бряг. Вече няколко години от май до септември шоуменът не пропуска да прекара лятото в бурни емоции именно на Слънчака. Тази година за купона той събрал 140 верни приятели и бойни другари от отминалите борчески времена. За тях той приготвил специално меню, с което, по собствените му думи, им събрал очите.

За рождения си ден тази година Димитър Маринов е помолил приятелите си и гостите да му подаряват само картини и икони.

"Получих 10 големи икони, много по-малки, както и 40 картини. Аз съм много набожен. Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата в село Балван. Майка ми била бременна в последните дни и като се връщала от нивата, почнало да я напъва. Спряла се на селските гробища и там на гроба на един поп ме родила. Затова и аз цял живот съм религиозен. Баба ми ме е научила на това. Вярата ми се затвърди и през последните години, когато бях много болен и много хора почти ме бяха отписали. Аз обаче оживях и вярата ми в Бог ми помогна за това. Тази година до пролетта пак бях зле. Имах панкреатит, коленете бяха взели нещо да сдават багажа, но дойдох тука на Слънчака и се оправих със слънце, кални бани и море“, споделя Пищова.

Наред с почивката, Димитър Маринов не престава да се занимава и с агенцията си за модели. Преди седмица е минал последният конкурс в Слънчев бряг, на който са се явили да участват 20 красиви момичета, кое от кое по-красиво и секси.

На 68-ия си рожден известният шоумен обяви, че отново ще се кандидатира за кмет на Велико Търново на идните местни избори. "Време ми е да се върна отново в политиката и затова през тази есен се хвърлям смело в местните избори. Хората отново ще си спомнят за мене. Ще се появя триумфално с конски файтон, с който ще сляза от Арбанаси в Търново. С мене ще има още цигански оркестър, кючекчийки, миски и манекенки. Ще раздавам кебапчета и кюфтета, бири-мири, лимонада за старите хора. Зная, че хората в Търново и по селата ме обичат и са моите верни избиратели. Затова съм сигурен, че аз ще съм новият търновски цар."

През последните години Митьо беше затиснат от куп болежки, но успя да се вдигне отново на крака и да влезе във форма.

"Няма тън-мън, да треперят съперниците ми, ще ги отвея като куцо пиле домат. Нека да помнят цял живот страховития ми прякор“, пъчи гърди и е категоричен Митьо Пищова. Това ще е четвъртата политически изява на Димитър Маринов.

През 2003 г. той се впусна в надпреварата за кмет на Велико Търново като кандидат на Християнрадикалната партия. Тогава той засипа търновските жители с вкусни мръвки и много чалга. В крайна сметка успя да спечели при това над 500 гласа. Две години по-късно той отново се яви на избори като кандидат за депутат от листата на "Евророма“ в Кърджали. Неуспехът и този път не го отчая и Пищова се прицели направо в десетката, след като през 2006 г. обяви, че ще става президент на България. В крайна сметка той не можа да събере необходимите по закон 15 хил. подписа и не се регистрира в ЦИК. Но и това не го спря и десет години по-късно, през 2016 г., той участва в президентските избори в тандем с култовия попфолк изпълнител Радо Шишарката като негово вице. Парашутът му и тогава не се отвори. Сега обаче Митьо е категоричен, че мекият стол в кметския кабинет във Велико Търново му е вече в кърпа вързан.

Пищова коментира и убийството на бизнесмена Алексей Петров. "Познавахме се с него от много години. Беше много хубаво и мъжко момче. Като слушам по телевизията как са го убили, в гората, с пушка, това сто процента е професионална работа. Нищо чудно килърът да е дошъл от чужбина и сега, след като си е свършил работата, вече е напуснал България без нашите полицаи да могат да го хванат“, предполага бившият приятел на Иво Карамански-Кръстника.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    23 2 Отговор
    Отрязали са му пищова със се пълнителите.
  • 2 яко оране на манекенки,мифли в джакузито

    5 5 Отговор
    Митьо Пищова разкри как е свалил цели 50 кг
  • 3 Тома

    34 2 Отговор
    По добре бати митко да напишеш един фантастичен роман че в главата ти много бръмбари са се събрали
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сталин

    40 4 Отговор
    Заради ей такива дебилни цървули като тази торба с л@ йна в България няма прогрес ,такива инвалиди просто трябва да се прекъснат генетично,както е било на запад преди 100 години , където са скопявали такива недоносени имбецили
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да не е

    9 1 Отговор
    спрял да яде?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 филанкиши

    8 1 Отговор
    ТОЗИ ГО МИСЛЕХ ЗА УМРЯЛ!
  • 11 В и К

    13 1 Отговор
    Изходил се е.
  • 12 5533

    9 0 Отговор
    Браво че е отслабнал, за другите му начинания и приказки по-добре да замълча.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чичо Февзи

    11 0 Отговор
    Глад майка спряха да му дават пари за да е клоун на богатите и отслабна.
  • 15 зевзек

    8 1 Отговор
    много добре че е на нормални килограми вече, ще улесни близките си като го наместват в ковчега
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кмета

    18 2 Отговор
    Кой е този "будител" ,че ни го представяте за пример!Това не е журналистика това е порнолистика!
    Тази търновска тамборъ не е допринесъл с нищо за България освен с увеличено налягане по отходните тръби на мръсната канализация!Срам ,срам,срам!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ироничен

    6 0 Отговор
    Не е хубаво да се присмиваме на болен човек.
  • 20 Муто

    0 3 Отговор
    Евала Митьо! Аферим братли
  • 21 Хахо

    3 1 Отговор
    Офф какви са тия глупости бе?! Онзи ден гледах едно негово интервю, в което честно си признава, че краката не го държат, като мине 20м и се задъхва и трябва да почива...Пищов му е гръмна вече, болен е и от това е отслабнала. Какви 5- 6км, вървене на ден, какви женички пори?!