Last news in Fakti

7 Ноември, 2013 10:41 2 568 0

Камелия осиновява сирийче

  • камелия-
  • дете-
  • сирийче-
  • осиновяване

Фолк певицата е твърдо решена да приюти в дома си бежанче

Огън момичето на българския поп фолк, както от край време наричат Камелия, е твърдо решена да има дете, съобщава сайтът red-carpet.bg.

За нейно огромно съжаление явно не й е писано, поне на този етап да има свое собствено отроче, на което да бъде биологична майка. Ето защо фолк дивата е решила да си осинови едно.

Тя винаги е била индивидуалистка и не се влияе от хорското мнение, за това е решила, докато народа се мъчи чрез стачки да изгони имигрантите, тя ще приютява именно сирийче.  Певицата вече дори е тръгнала на лов за такова и ходи из бежанските лагери, за да си избере "бъдещото си дете".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА