Last news in Fakti

10 Ноември, 2013 10:00 6 066 2

Тифани обича да играе на плажа

  • тифани тот-
  • модел

Русокосата красавица има купища снимки за елитни мъжки списания

Тифани Тот е модел и е позирала за редица известни мъжки списания. Тъй като е израснала в Ориндж Каунти , Калифорния е разбираемо, че русокосата красавица обича плажа и прекарва цялото си свободно време там.

Тифани е и изкусна готвачка, обича да рисува и да преподрежда дома си, така че не е изненада, че почти всяка седмица има нещо различно и ново в жилището й.

Дали заради усета й към мода или дизайна, тя е направила собствен сайт за модни аксесоари и дрешки. Самоуверена и независима, Тифани признава, че е здраво стъпила на земята и се страхува от земетресения.

Разбира се като повечето момичета от бранша и тя обича и да пътува, което е едно от любимите й неща свързано с професията на модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    Привлекателна с щастливо и радостно, но улегнало излъчване. Но зъбите и 100% не са истински.Може би и устните.
  • 2 Димитър Георгиев Бахчеванов

    1 0 Отговор
    mnogo e sladka i krasiva abe hubavoto si e hubavo niama losho sladka e mnogo