Last news in Fakti

12 Ноември, 2013 06:28 8 477 1

Назад във времето със Скайлър Прайс

  • скайлър прайс-
  • модел

Новоизгряващата звезда на новозеланската вече свети на небосвода

Скайлър Прайс е новоизгряващ модел от Нова Зеландия. Тъмнокосата красавица обаче няма нищо общо с онази Скайлър Прайс, за която повечето мъже сигурно фантазират.

Макар и прохождаща в професията на модел, Скайлър се чувства в свои води когато застане пред фотоапарата. Ето защо много фотографи искат да я снимат.

Скайлър е гримьор по професия, но да позира по бельо или бански, като че ли й приляга повече.  Изваяната хубавица е и отлична танцьорка, заради дългите години уроци по танци, които е вземала. Тя си пада и по ретро стила от 60-те, което личи от някои нейни фотосесии. Въпреки това, тя е кораво момиче, обича рок едн рол, големи мотори и кожени дрехи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 2 Отговор
    Тази прилича на някоя кукла, извадена от гардероба след 30 годишен престой. Изглежда по-скоро като звезда на 60-те 70-те години, която я е срам да си покаже дупето, от колкото на изгряваща такава...Има огромни дълбоки и празни очи като на Снежната царица, и ц-ци на 12 годишна девочка.