Last news in Fakti

6 Септември, 2023 14:55 3 771 19

Какво да очакваме в новия сезон на "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • нов сезон

Той ще стартира ударно на 10 септември (неделя) от 20:00 ч. със специално общо изпълнение на DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев

Наближава дългоочакваният старт на 10-ия сезон на "Гласът на България" по bTV, който тази година ще бъде по-силен, емоционален и завладяващ от всеки друг път досега! Той ще стартира ударно на 10 септември (неделя) от 20:00 ч. със специално общо изпълнение на DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев!

Звездните треньори ще изпълнят емблематичния хит на кралицата на рок музиката Тина Търнър "SIMPLY THE BEST" и ще отпразнуват подобаващо старта на десетото издание на най-обичаното и позитивно музикално шоу по bTV. С бляскавото си изпълнение те ще отдадат почит към вечната дива, която напусна този свят наскоро, и ще поставят гръмко начало на един от най-силните сезони в историята на "Гласът на България" досега - с изключително разнообразие от гласове и участници, с невероятни житейски истории, със страхотни изпълнения и прекрасна музика, с много изненади и неочаквани обрати и истинско позитивно шоу за всички пред екраните в неделната вечер.

Още в първия епизод за сезона на сцената ще се явят толкова ярки и завладяващи гласове, че треньорите, които са страхотни приятели помежду си, бързо ще проявят опитния си слух, а някои от тях направо ще се възползват от новия СУПЕР БЛОК БУТОН. Той дава възможност на всеки от треньорите да блокира този от тях, който смята за своя най-голяма заплаха в привличането на даден глас към отбора си, а Миро ще е един от тези, които ще усетят новото правило на гърба си още тази неделя. Това обаче няма да помрачи настроението на поп певеца, а напротив - той дори ще скочи на сцената между отделните участници, влизайки артистично в ролята на великия Фреди Меркюри, изпълнявайки "I Want You Break Free" на QUEEN.

Уверено, с широка усмивка в "Гласът на България" ще дебютира и Мария Илиева, която още в неделя без колебание ще "грабне момента" като най-неочаквано за всички в залата ще изнесе пред един от участниците истински професионален мастър клас на живо и то от най-висока класа.

Най-младият треньор в шоуто - изключителната DARA, която изведе до финала последната победителка в "Гласът на България" - Жаклин Таракчи, ще направи една много специална изненада на най-опитния и с цели три победи досега в родното издание - легендарния Иван Лечев. Мастърът няма да сдържи емоциите си от неочаквания жест и с усмивка ще възкликне: "Не е честно пак да ме разревавате".

По една специална изненада ще има за всеки от треньорите в епизодите от кастингите на тъмно, издават от екипа на предаването, а целият сезон ще премине под знака на изненадите и за самите участници, много от които ще разбират по неочакван и интересен начин, че ще бъдат част от "Гласът на България".

Десетото издание на обичаното музикално шоу обещава още повече позитивни емоции, страхотно настроение и забавление, и невероятна селекция от гласове и участници.

Не пропускайте старта на сезона - на 10 септември от 20:00 ч. по bTV, а всички новини за треньори и участници следете в каналите на предаването в социалните мрежи и на glasat.btv.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лоза

    12 3 Отговор
    Какво да очакваме в новия сезон на "Гласът на България"? Ами да очакваме дядо Мраз с подаръци по-рано.
  • 2 Джаф джаф

    16 2 Отговор
    ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! ...

    Коментиран от #4

  • 3 въпросче

    6 0 Отговор
    А Жаклина Таракчиева няма ли да изпее поне една песен на концертите?

    Коментиран от #16

  • 4 любител

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джаф джаф":

    чак нищо не но със сигурност ще покажат проститутс-о поведение. хахаха.
  • 5 Георги v.

    12 0 Отговор
    Поредната простотия!
  • 6 Механик

    14 0 Отговор
    Какво да очакваме ли? Ами да очкаваме, едни набедени випове да се лигундрят и да си предаат тежест. И едни други некадърници да се опитват да пеят и да се правят на интересни.
    Да очакваме и един билюк шилета, да пращат СМС-и, докато набиват постен бобец, понеже нямат пари.
  • 7 ристю

    2 0 Отговор
    В проститутките няма ха-ха. Това е професия-най-древната. В България проституцията не е разрешена,затова че без ха-ха!
  • 8 Щом няма училища с хорове и оркестри

    4 0 Отговор
    Ще правят шоу за Гласът на България
  • 9 Всяко училище трябва да има

    6 1 Отговор
    Музикален педагог и да търси таланти
  • 10 Студопор

    4 1 Отговор
    Нищо не очаквам, защото тия измислени формати не ги гледам.
  • 11 Пълен игнор

    4 0 Отговор
    на тази тъпотия.
  • 12 Ха ха

    8 1 Отговор
    Изключителната Дара! Кое е изключетелното? Чекненето , устата, бюста или поведението й?
  • 13 Най известния рапър с име

    2 0 Отговор
    Нос Емине ....М
  • 14 Ненормалници

    5 0 Отговор
    Изхабени и тъпи истории
  • 15 Анонимен

    2 0 Отговор
    Успех и Мир да има по света. Добре, че са тия игри и сие. Умира много самотен човек у дома от скука, загубил млада жена, дете. То друго не остана в дълбоките провинциални градчета, като няма пари, няма пасти, жени, деца, да ви пази бог, че градушка все едно е удряла някои хора, цели 20,25,35 години. Крадохте на поразия и сега ограничавате народа да не гледа разни предавания, а само вас горе в НС, маймуните
  • 16 психодиспансер

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    ми не, тя се излага при цитиридис!
  • 17 дедо пънч

    1 0 Отговор
    Посредствена работа, журЕто, се опитва да бъде забавно и сговнясва скучните изпълнения...Гледайте Дъ Воис и няма да видите такива мизерници
  • 18 Га6и

    1 0 Отговор
    Със сигорност трябва да очакваме още по-голямо разголване на Дара, все по-често натискане на бутона с крака и много лигавене придружено с глупави коментари.
  • 19 Кондьо

    0 0 Отговор
    За шоуто не знам, но Дара и Мария са супер мацки.