Last news in Fakti

7 Септември, 2023 13:32 2 873 8

Испански актьор е арестуван на филмовия фестивал във Венеция за сексуално посегателство

  • габриел гевара-
  • актьор-
  • арест-
  • сексуално посегателство-
  • венеция-
  • фестивал

Арестът е потвърден от филмовия фестивал във Венеция

Испанският актьор Габриел Гевара, арестуван по време на филмовия фестивал във Венеция по обвинения в сексуално посегателство

Арестът е потвърден от филмовия фестивал във Венеция, който заявява, че актьорът не е бил на Лидо за нищо, свързано със събитието.

Испанският актьор Габриел Гевара, звездата от испанската тийнейджърска филмова поредица " My Fault" на Amazon Prime, е бил арестуван по време на филмовия фестивал във Венеция по обвинения в сексуално посегателство.

Гевара е имал издадена международна заповед за арест за предполагаемо сексуално посегателство във Франция.

Първоначално за ареста съобщава венецианският вестник La Nuova Venezia.

От фестивала потвърдиха новината, но уточниха, че 22-годишният актьор не е бил на Лидо за нищо, свързано със събитието:

"Във връзка с появилите се в различни уебсайтове новинарски статии относно ареста на испанския актьор Габриел Гевара във Венеция, Биеналето уточнява, че присъствието му във Венеция не е свързано с никакви събития или продукции, свързани с 80-ия Международен филмов фестивал във Венеция."

Гевара, който има милиони последователи в социалните мрежи, дебютира в испанската адаптация на скандинавския тийнейджърски сериал Skam, преди да стане известен в " My Fault" на Amazon. Той е пристигнал на Лидо вчера, което оповести в няколко публикации в Инстаграм. В рамките на фестивала той трябваше да получи награда, наречена Filming Italy prize.

Апелативният съд във Венеция сега ще трябва да се произнесе по делото на Гевара, преди той да бъде екстрадиран. Понастоящем актьорът се намира под охранителен арест. Точните обвинения срещу него не са известни.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    25 5 Отговор
    Aко беше посегнал на мъж и 2 награди щеше да получи, защо му трябваше с жени да се занимава?
    Край на иронията.
  • 2 Баланс

    14 2 Отговор
    Объркващо е. В една и съща статия цитирате някой, твърдящ, че "не е там във връзка с нищо общо със събитието" и друг, който твърди, че е там, за да получи някаква награда. Ясно е, че някой лъже. А който лъже, не трябва ли да получи призовка от ощетения? Пише за съмнения за сексуално посегателство. Не е ясно обаче, от него към някой друг (мъж или жена) или спрямо него (от някой фен или фенка). В крайна сметка, става все по известен. С каквото дойде на сгода. Такъв е животът днес.
  • 3 Хе-Хе

    22 2 Отговор
    Извинявайте, но като гледам фотоса, малко вероятно е този тинейжър да извърши посегателство! По скоро какичките и гейовете ще го схрускат за аперитив преди голямото плюскане! Посегателство може да извърши само изключителен грозник и 10 пъти по прост тип!
  • 4 Град Симитли

    6 3 Отговор
    Тъпо.
    Хлапе
    А дъртия гей и перверзник Педро Алмодовар се разхожда свободно?!
  • 5 а чер нилката

    7 1 Отговор
    от краваристан дето му забраниха да плзва лодките
    заради свирка на открито,защо не е арестуван
  • 6 Паркетен лъв

    3 0 Отговор
    И към кого е посегнал сексуално, младежа?
  • 7 волан

    8 0 Отговор
    И АЗ не РаЗбраХ. Към кого е посегнал сексуално, младежЪТ? На 80-тия Международен филмов фестивал във Венеция.
  • 8 Хасан

    1 0 Отговор
    искам да ми посегне...