Last news in Fakti

12 Септември, 2023 10:16 1 701 8

Арнолд Шварценегер е претърпял операция

  • арнолд шварценегер-
  • операция-
  • лакът

76-годишният бодибилдър е имал увреждане на лакътя

Арнолд Шварценегер е претърпял операция - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Арнолд Шварценегер временно е лишен от възможността да тренира, след като отново се е наложило да се оперира, съобщи сайтът за знаменитости Ти Ем Зи, предава БТА.

Източници, свързани със 76-годишния бодибилдър, актьор и политик, съобщават, че Шварценегер е имал увреждане на нерв в лакътя, което е наложило операция миналия четвъртък. Лекарите са поставили предпазна гипсова превръзка на цялата му дясна ръка, която се очаква той да носи около седмица.

Арнолд Шварценегер прави последната си тренировка само няколко часа преди операцията. Докато е лишен от възможността да тренира пълноценно, бившият губернатор на Калифорния набляга на разходките.

Миналата седмица Шварценегер публикува видео, в което разкри, че сърдечната му операция през 2018 г. е била много по-сериозна, отколкото някой е предполагал. Тя е трябвало да бъде рутинна, неинвазивна процедура за подмяна на сърдечна клапа, но нещо се е объркало и лекарите бързо са решили да направят отворена операция на сърцето.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дупничанин

    8 1 Отговор
    От рекламата на Парксайд-a e. Ше се оправи.
  • 4 да де

    7 1 Отговор
    И Терминаторите остаряват.
  • 5 Верно ли

    7 1 Отговор
    Глупости,видях до да рекламира Китайски стоки! Захлебва яко!
  • 6 по млад е от джо

    4 2 Отговор
    , но е по болен явно . на тая възраст деца и големи бизнеси - как го правят .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бате Арни

    4 0 Отговор
    е голям късметлия, Бил Пакстън друг известен холивудски актьор нямаше този късмет да излезе жив от операционната след претърпяна сърдечна операция, да е жив и здрав, направи дете/може би той ще продължи пътя му към 5 световни титли мисттър Олимпия/ и на детегледачката от Салвадор, сега си гледа старините, много често се връща в родното си селце в близост до Грац Австрия, рекламира качествената китайска желазария на LIDL, по известна като PARKSIDE все пак Шварц груп собственика на Лидъл и Кауфланд е австрийска компания с годишна печалба от 5 млрд евро, и единствения акционер г-н Шварц е един от най богатите европейци редом до собственика на ИКЕА, и други известни и по малко известни бизнесмени в топ 20 на Форбс.