Last news in Fakti

12 Септември, 2023 14:56 13 562 11

5-дневната диета на Лепа Брена за стройна и безупречна фигура

  • лепа брена-
  • певица-
  • диета-
  • сръбска певица-
  • чалга-
  • поп фолк-
  • отслабване

На младини гласовитата музикална легенда била по-пълничка, но днес изглежда зашеметяващо на 63 години

През октомври сръбската фолк звезда Лепа Брена ще навърши 63 години. Макар да навлиза в третата възраст и официално да е баба от 2019 г. насам, певицата продължава да изглежда зашеметяващо. Неведнъж тя е споделяла, че харесва външния си вид много повече сега, отколкото когато е била млада и прохождаща певица, пише Ретро.бг.

Много от нейните фенове помнят думите на известния музикант Саша Попович, който безброй пъти разказва публично за това как Брена го е шокирала, когато е отишла да кандидатства за вокалист на много популярната тогава група „Slatki greh“. Според него тя била много едра и пълничка, но имала обещаващ глас и затова всички членове на групата решили да ѝ дадат шанс да покаже какво може.

Малко след началото на музикалната си кариера Брена се справя с наднорменото тегло и през целия си живот намира идеалния начин да поддържа идеална фигура. Диетата, която тя спазва от години, се провежда в рамките на 5 дни. Ето го и менюто, което балканската мегазвезда спазва:

В първия ден тя закусва бъркани яйца с чушки и гъби. Обядът ѝ е 200 г месо на скара, салата от пресни зеленчуци по избор. За вечеря консумира салата със зеле, лук, 10 репички и консерва риба дон.

Втория ден закуската се състои от 2 варени яйца, гарнирани с малка порция салата настъргано зеле, моркови и цвекло. Обядът е 200 г риба на скара със салата по избор. Вечерята – микс зелени салатки с малко пиле на грил или консерва риба тон.

Третият ден се състои от омлет с броколи и сирене за закуска, обяд от 150 г печена пържола и пресни зеленчуци и вечеря от средиземноморска салата с риба тон.

В четвъртия ден от диетата на Брена за закуска се хапва отново омлет с малко салата по избор. Обядът се състои от 200 г бяло месо на скара и пресни зеленчуци. Вечерята е салата „Цезар“.

В последния пети ден от режима за закуска се хапват питателни солени мъфини с чушки, гъби и яйца. Те се правят от 2 яйца, 1/2 чаша гъби, 1/4 чаша червена чушка, 20 г настърган кашкавал, 1 супена лъжица кисело мляко, 1,5 супени лъжици зехтин, сол, черен пипер на вкус, 50 ​​г сирене. Обядът е 200 г печена риба със салата, а вечерята витаминозна бомба от настъргани зеле, моркови, цвекло, ябълка и 100 г пилешко бяло месо.

Лепа Брена казва, че консумира само хималайска сол, а ястията си подправя с лимонов сок вместо оцет и със зехтин вместо олио. Често на обяд, ако има време, хапва и чиния потаж – гъста френска супа с различни зеленчуци. Благодарение на тези диета певицата свалила 17 кг за 6 месеца, като сега само ѝ се налага да поддържала идеалната си форма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    13 0 Отговор
    А младо козле има ли?
  • 2 Въй

    11 0 Отговор
    Салата с риба клон. Ддрънъ-дрънъ,е плясъ!
  • 3 Соваж бейби

    10 6 Отговор
    За френските супи може и да не лъже тази с тиква ,морков и картофи когато я сваря и после с пасатора става гъста и насища .На обяд с малко кротони в една купичка се наяждам или рибената супа същата работа пак с пасатор .По някога ме мързи и слагам в голяма чаша направо я пия като нектар ,ориза хубавия басами китайски ,виетнамски не боклука ризото с комбинация риба на барбекю или калмари без хляб .Не като повечето хора на балкана направи едни мазни манджи плува в олио и клории и с по един хляб за обяд ,сутрин на два бюрека с боза ,до вечерта кой знае още колко тесто и мазнотия може и сланинка така за разнообразие.

    Коментиран от #6, #8

  • 4 НАП

    17 2 Отговор
    Ми тя генетично има хубаво тяло, няма какво да се добави!
  • 5 Пипи

    11 12 Отговор
    Хайте стига с тази баба, има пари яде. По млада няма да стане. Грачи тази ромска музика.
  • 6 Зависи от породата

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Обикновено дребните проклетии не дебелеят.

    Коментиран от #7

  • 7 фактите

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зависи от породата":

    Лепа Брена е 178 см, което по всички стандрати е висока жена.

    Коментиран от #9

  • 8 пфф

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Излагаш се като кифладжийка. Всеки път.
  • 9 ъхъ

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "фактите":

    Освен това е на 62 г., което си е бабиера по всички стандарти.
  • 10 Катя

    2 1 Отговор
    Каквото и да прави Лепа Брена,си е дърта магарица! Беше Лепа,ама едно време...

    Коментиран от #11

  • 11 Така де

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Катя":

    Дърта, но се озърта!