Last news in Fakti

12 Септември, 2023 16:15 1 437 2

Отмениха концерта на Eagle-Eye Cherry в София

  • eagle eye cherry-
  • концерт-
  • отменен концерт-
  • софия

Събитието трябваше да се състои на 30 септември

Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя, съобщават организаторите от ВGTSC. Събитието трябваше да се състои на 30 септември.

След като шоуто веднъж вече беше пренасочено, заедно с турнето на певеца – от пролетта за есента, сега става ясно, че концертът, при настоящата ситуация, няма как да бъде проведен. След редица разговори с екипа на Eagle-Eye Cherry, предвид няколко важни фактора, взехме единственото логично, макар и нелеко решение, то да бъде отменено“, обясняват от ВGTSC, предава БТА.

По думите им сумите за купените билети ще бъдат връщани от понеделник.

С турнето си тази есен и в началото на 2024 година Игъл-Ай Чери представя новия си албум Back on Track, първи за певеца от пет години насам.

От ВGTSC съобщават за отмяната на още един техен концерт – на Hammerhead, на 16 септември. „Причината е спешната нужда от операция на член на групата. До неговото пълно възстановяване групата прекратява концертната си дейност и едва след това ще бъде насрочена нова дата за това събитие“, обясняват от ВGTSC.

Припомня се, че концертът трябваше да е своеобразен празник по случай 40-годишнината от издаването на Kill’em All и 15-годишнината на българския фенклуб на Metallica. Hammerhead се извиняват на феновете и се надяват, че скоро ще могат до възобновят концертната си дейност.

Билетите могат да бъдат върнати на местата и касите, от които са купени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    1 0 Отговор
    Явно скоро няма да е back on track.
  • 2 Май са

    0 0 Отговор
    Back on the "white" track и някой е прешмърал.