Last news in Fakti

16 Септември, 2023 19:57 2 815 15

Ариана Гранде призна, че е спряла ботокса и е махнала филърите заради лична причина (ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • певица-
  • ботокс-
  • филъри-
  • разкрасителни процедури-
  • грим-
  • козметика

Певицата, която има собствена козметична компания, вече не иска да ползва грима като маска, зад която да се скрие

Ариана Гранде призна, че е спряла ботокса и е махнала филърите заради лична причина (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Ариана Гранде реши да бъде крайно откровена със своите фенове във видеото Beauty Secrets на Vogue, което беше публикувано на 12 септември. В него звездата споделя за опита си с ботокс и филърите за устни, както и защо е решила повече да не ги използва, предава tialoto.bg.

Гранде, която съвсем скоро ще гледаме в ролята на Глинда, добрата вещица, във филма Wicked, не успя да сдържи емоциите си, докато говореше за миналото и опита си с козметичните подобрения. Тя заяви във видеото, че вече не се чувства длъжна да използва инжекции за подобряване на визията си, като намекна, че преди се е отнасяла към грима като маска за прикритие.

Започвайки своята рутина за разкрасяване, Гранде обеща, че ще бъде напълно откровена пред камерата. След като постави цвят върху устните си, тя призна, че е използвала сериозно количество филъри през годините, както и ботокс. Спряла е през 2018 година, защото вече е започнала да усеща, че прекалява. По думите ѝ, постепенно осъзнавала, че крие истинската си същност и заблуждава околния свят.

Ариана дори видимо се разчувства, докато обясняваше, че не е очаквала да бъде толкова емоционална. По думите ѝ, в голяма част от живота ѝ, гримът е бил оръжие, с което да прикрива себе си и да се пази от външния свят.

„През годините използвах грима като маска или нещо, с което да се скрия. Повече коса, все по-плътна и по-плътна очна линия. Това може да бъде красиво понякога и все още го обичам“, казва Гранде, признавайки че също така е използвала обемни прически в опит да прикрие себе си.

Визията на Ариана се променяла през годините, защото, по думите ѝ, започнала да излиза пред публика на много крехка възраст и е била принудена да се справя с мнението на обществеността. „Да бъдеш изложен на толкова много мнения в ранна възраст, особено когато хората имат какво да кажат за външния ти вид, наистина е трудно да разбереш кое си струва да чуеш и кое – не. Когато си на 17 обаче не знаеш какво всъщност имаш все още да учиш“, казва Ариана във видеото.

Тъй като през годините започва да придобива повече увереност и самочувствие, изпълнителката променя и отношението си към грима и козметиката. Казва, че гримирането вече не е начин за прикриване, а за себеизразяване и подчертаване на естествените ѝ черти. Смята, че всеки един човек трябва да третира красотата като нещо, което го кара да се чувства добре, а не като нещо, което е определено от дадена тенденция.

Въпреки че Гранде е категорична, че няма да се подлага на повече инвазивни козметични промени в бъдеще, тя не съди хората, които използват ботокс и филъри.

„Всеки може да прави това, което го кара да се чувства красив. За себе си знам, че искам да видя бръчките от усмивките и сълзите. Надявам се, че бръчките от усмивки ще стават все по-дълбоки и по-дълбоки. Вече се смея повече и мисля, че остаряването може да бъде нещо много красиво“, казва звездата.

Носителката на „Грами“ изрази и желанието си хората да бъдат по-отворени на подобни теми в бъдеще. „Бих ли си направила лифтинг на лицето след 10 години? Може би! Но това са само мисли, които смятам, че трябва да се чувстваме достатъчно комфортно, за да ги изразим. Ако седим тук и си говорим за тайни за красотата, нека да си кажем всичко“, категорична е Гранде.

Тя сподели снимки от видеото в профила си в Instagram, признавайки, че това е било едно от най-нервните ѝ преживявания в последно време и не е много доволна от грима си, но пък си е прекарала чудесно. Ариана благодари на списание Vogue за възможността да се изяви пред толкова голяма публика.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бункерния Плъхок

    2 9 Отговор
    Аз от Ботокса не се отказвам .
    Даже го препоръчах и на Кимчо .
    Ще му пратя за Коледа един да си го ползва със здраве.
  • 2 ФАКТ

    5 1 Отговор
    Без тунинг е жената на Франкенщайн.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тихо

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ханс Клос":

    Бе , разбрахме , че си от село , и без да се пънеш да го доказваш !

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 да бе, да

    1 0 Отговор
    Веднъж инжектиран ботокс как се маха?
  • 15 мдаа

    0 0 Отговор
    Но пък носи уголемяващи очите лещи, от които изглежда като извънземно.