Last news in Fakti

23 Септември, 2023 09:38 3 024 8

Васил Василев и Валентин Петров се сбогуваха с "Игри на волята" 5

  • игри на волята: българия-
  • елиминация-
  • васил василев-
  • валентин петров

Милионерът Мартин Николов - Елвиса вече е част от племето на Изгубените

Състезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри на волята” 5. Той отпадна по медицински причини по време на елиминационния сблъсък срещу шампионката по калистеника Цвети Станева. Васил спечели мястото си в племето на Старейшините след триумф в първата битка на Изгубените за влизане в играта. Така той се събра с брат си Момчил, но радостта им беше кратка, след като по-малкият брат беше пленен от Амазонките. Гледайте първото интервю на Васил след елиминацията му тази събота в “Събуди се” по NOVA.

“Игри на волята” напуска и шампионът по културизъм Валентин Петров, който влезе в екстремното риалити с дъщеря си Елена. Тя беше причината той да отиде в Чистилището по собствено желание и да напусне племето на Старейшините. Там обаче не успя да се приобщи към Изгубените и получи техните елиминационни гласове. По време на съвета от Чистилището успя да се спаси бившата амазонка Виктория Йорданова, която си откупи мястото в играта срещу 100 златни гроша и се завърна при Старейшините.

По време на битката за спасение, която беше спечелена от Даниел от Гладиаторите, отново имаше обрат в играта. Завършилият последен Мартин Николов - Елвиса ще трябва са се бори за правото да се върне в “Игри на волята”, защото вече е част от племето на Изгубените. Милионерът ще се сблъска с тежките условия в Чистилището и ще живее без храна и удобства под открито небе.

За Амазонките премеждията продължават. По време на кастинг битката тази събота те ще трябва да дадат своя залог. Ще имат избор между две силни жени. На Арената на “Игри на волята” се завръща звездата от сезон 4 - Михаела Тодорова, а срещу нея ще излезе акробатката Виктория Пенелова. Ако сбъркат и заложат на грешния човек, Амазонките ще трябва да изпратят един от своето племе в Чистилището.

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде

    8 3 Отговор
    Докога глупости по телевизиите!?

    Коментиран от #3

  • 2 БГ ПАРОДИЯ

    6 2 Отговор
    Пьрвите 3 канала не ги гледам защото има още 250 канала и интернет.
  • 3 Ти си

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айде":

    Визуална Чалга !
    Винаги ще се намерят комплексари за малко пари и 5 минути слава да се услугата публично !
    Ръчното е че има кой да ги гледа , да им се възхищава и да ги коментирам...
  • 4 Валентин Петров

    3 0 Отговор
    Лицемер по природа
  • 5 Разочарование

    8 0 Отговор
    Това вече не е игри на волята а бг простотия. Малкото добри играчи ги неглижират за сметка на слабите натегачи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тото

    0 1 Отговор
    С първа буква "В" са Виолета, Виктория... Имам лошо предчувствие.
  • 8 КОИ СА ТИЯ БОКЛУЦИ

    1 0 Отговор
    ОТ НЯКВИ ИЗРОДЕНИ ИГРИ ?