Last news in Fakti

26 Септември, 2023 14:45 2 631 5

Наталия Гуркова обяви, че пуска свой моден бранд (СНИМКИ)

  • наталия гуркова-
  • моден бранд-
  • мода-
  • дрехи

"Елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите ми", пише Гуркова в социалните мрежи

Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в последните месеци. Мис България '98 криеше упорито какво точно прави, като мнозина си мислеха, че най-вероятно отново ще се върне в телевизията като водеща на някоя лайфстайл рубрика. Да, ама не!

Преди броени часове самата тя обяви в профила си във Фейсбук, че представя нов моден бранд, в който е вложила "много любов и енергия". Новината бе обявена и на официална пресконференция на Sofia Fashion Week 2023 и Мария Бонева.

"Приятели с радост и вълнение Ви представям най-новия ми дълго подготвян проект, в който вложих много любов и енергия! Когато страстта и модата се срещнаха, се роди QUEEN by NG - брандът, в който всяка жена може да открие подходящата за себе си визия! Елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите ми, тъй като всяка жена заслужава да се чувства, и да изглежда, като кралица", пише щастливата Гуркова в социалните мрежи.

"Реших да създам свой собствен моден бранд, за да разкрия на дамите силата на женската красота и добрия стил. Колекциите ми съчетават атрактивните модели и женствените линии с актуалните модни тенденции. Изисканост, комфорт и безупречно качество са основните критерии при изработването на моделите ми.", признава Наталия.

"Много съм щастлив, че Наталия Гуркова създаде собствен бранд, тъй като самата тя е олицетворение на модата и естествената красота", споделя и пиарът на звездите Атанас Лазаров.

Самата Наталия Гуркова пък издава, че този бранд е особено специален за нея, защото е посветен на любовта ѝ към съпруга ѝ Джордже Михалевич, от чието показно убийство на 24 септември, се навършиха 5 години.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 0 Отговор
    Бранда ще има широки и дълбоки силуети , направени от стара кожа на дърти животни , обичащи да хрупат млади краставици !
  • 2 Андроникий

    14 0 Отговор
    Тая в кой век живее - няма кой дава пари за парцали от Китай с "маркови" етикети. Мислила една паттка, мислила и се удавила. Та и тая ооуурва.
  • 3 Злати Минкова

    1 4 Отговор
    Много е хубаво момичето, взимам си я за снаха. Само мъжа ми ме притеснява, той обича да оглежда млади момичета. А мен от 35 години не ме е поглеждал.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.