Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 08:33 5 610 9

Апартаментът на Стефан Данаилов вече струва 1 милион лева

  • стефан данаилов-
  • ламбо-
  • апартамент-
  • имот-
  • цена-
  • наследник

Правата върху имота държи доведеният наследник на актьора, Росен Цанков

Апартаментът на Стефан Данаилов вече струва 1 милион лева - 1
Снимкa: БГНЕС

Апартаментът на Стефан Данаилов в столичния квартал „Лозенец“ пустее вече близо 4 години след смъртта на именития актьор. Жилището е под ключ и е оставено във вида, в който Ламбо го напусна през 2019 г., преди да постъпи в болница.

Оттогава досега обаче цената му е скочила двойно и вече може да бъде продадено за 1 милион лева. В същата кооперация, в която приживе артистът живееше, в момента се продава друг апартамент със същата квадратура. Собствениците са обявили цена 500 000 евро.

Правата върху имота не са на биологичния син на актьора – Владимир, плод на връзката му с Ирен Кривошиева, защото приживе, преди да се разболее сериозно, Ламбо приписал жилището от 146 квадрата на своя доведен наследник Росен Цанков, син да съпругата му Мери.

Любопитна подробност е, че при сключването на сделката Данаилов настоявал в договора да има специална клауза, според която Росен нямал право да продава митичния апартамент, докато е жив. Макар брокерите да надушили, че имотът стои празен и да проявявали непрекъснато интерес към него, увещавайки Цанков, че може да изкара добри пари от продажбата, той бил непоклатим и отклонявал всички оферти, за да изпълни волята на своя втори баща, пише в. "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    9 1 Отговор
    Е и? Купувач ли се търси?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Монтана

    11 0 Отговор
    Ние сме на всеки километър и така до края на света
  • 4 въпросче

    9 0 Отговор
    И какво да направим по тоя щекотлив въпрос?
  • 5 Механик

    9 1 Отговор
    Нямам намерение да купувам тоя апартамент. 99% от българите също нямат такъв интерес.
    От какъв зор сте качили тая статия, тогава?
    п.п.
    Предвид, че Путин спука ковида за ден, а сега и разгрома на Украйна/НАТО вече се вижда с просто око, явно сте усетили, че няма да има с какво да си вадите хляба, та сте решили да минете в имотния бизнес?!
  • 6 това е любопитно

    10 1 Отговор
    банките дават кредити и народа се юрва да купува . но след само 6-7 години лихвите х 4 и за да печели банката притиска длъжника . тази цена е много голяма . 1 от 4 апартамента е толкова и стои празен . след 5 години пак ще е милион , но ще са се обезценили парите . след 12 години ще го купи някой спеколант търговец на имоти и ще го пусне за 3 милйона щото е бил на актьора . сина му и жена му взеха наследството .
  • 7 Национализираха

    10 4 Отговор
    го от хората и го дадоха на потомствените комунисти - пишещия Збогом и бездомната Цоцолана , чийто баща е затрил маса читави българи !
  • 8 Супер балон

    15 1 Отговор
    Май вече се побъркаха ,я строителите,я брокерите или пък на някои хора ,които са приближени към властимащите им е все тая колко струват недвижимите имоти в София и големите градове.
    За половин милион евра може да се купи 3-стаен апартамент в нормален район на западноевропейска столица,а не в "прекрасната"ни столица.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.