Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 08:44 1 358 2

Днес е ден на хармония и красота

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Лунният месец приключва и предстои да започне нов, така че е полезно предварително да се настроите само за добро

Днес е ден на хармония и красота - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната в знак Везни до 14:05 ч. на 15 октомври

Луната във Везни създава атмосфера за мир и хармония. Вероятността за конфликти е намалена. По-лесно се правят компромиси и се намира общ език с хората. В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благоприличие, правилата на етикета и следователно ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важни въпроси в друг момент.

Уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:07 ч. до 20:55 ч. на 14 октомври

Ако лунният месец завършва с 30-и лунен ден, тогава той се счита за логически завършен и ще бъдете подкрепени от ангел пазител през следващия месец.

Ден на завършване, разбор и размисъл. Тридесетият лунен ден е денят на опознаването на света чрез любов и духовна трансформация. Ден на хармония и красота, съзерцание и покаяние. Добре е в този ден да се изплащат дългове и не само материални. Колкото по-малко емоции има в тридесетия лунен ден, толкова по-добре. Емоциите пречат на разумното мислене, засенчвайки разума.

В този ден е много важно искрено да простите и поне мислено да поискате прошка от тези, които сте обидили, дори и неволно. В никакъв случай не се поддавайте на агресия, избягвайте дори агресивните мисли, да не говорим за думи или дела. Необходимо е да се изплатят стари дългове, но все още не трябва да се започват нови.

Храненето трябва да е леко, да се пият по-малко течности. Полезно е да медитирате, да почистите дома си с помощта на огън от свещи и тамян, както и да се настройвате само към положителния поток на съществуването. Лунният месец приключва и предстои да започне нов, така че е полезно предварително да се настроите само за добро.

Човек, роден в 30-ия лунен ден, носи любов и прошка на света (раждането по това време е голяма награда за човек, за семейството). Излъчва доброта и спокойствие.

Подстригването е като символ на обновлението. Добре е да подстрижете краищата на косата си в самия край на тридесетия лунен ден. По този начин ще теглите черта под всички събития от изминалия лунен месец и ще дадете на косата си импулс да се настрои към енергията на новия период, да се подготви за трудния ден на новолунието, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Лошо е, ако куче лае по вас. Това означава, че сте допуснали някаква сериозна грешка в отиващия си лунен месец.

Новолуние в 20:55 ч. (започва 1 лунен ден до 08:12 ч. на 15.10.) и последвано от слънчево затъмнение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БулгартЪпак

    3 0 Отговор
    "Bий нарЬед ли стИ въобще"?
  • 2 Артилерист

    4 0 Отговор
    От една страна се учудвам, че има толкова много хора да вярват на тез...съчинения, но от друга, като имам предвид разбиването на образованието и оглупяващата пропаганда по телевизора, май си е съвсем в реда на нещата...