Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 10:19 4 872 22

Година на предизвикателства: Пророчествата на Ванга за 2024

  • ванга-
  • пророчества-
  • предсказания-
  • 2024 година

Ванга пророкува финансова революция, която ще се разгърне догодина

Година на предизвикателства: Пророчествата на Ванга за 2024 - 1
Снимка: БНР

Ведно малко българско село е родена забележителна жена, на която ѝ е писано да се превърне в една от най-интригуващите и противоречиви фигури на нашето време - баба Ванга. Необикновената пророчица от Рупите притежаваше необичайна способност да предвижда бъдещето, пленявайки сърцата и умовете на хората по света.

През целия си живот Ванга е направила поредица от удивителни пророчества, някои от които вече са започнали да се осъществяват, докато други чакат своя ред. Въпреки че не всеки е готов да се довери на нейните мистични способности, мнозина я смятат за истински предсказател на глобалните събития.

Ето кои са нейните най-интригуващи предсказания за предстоящата 2024 г.:

Мирна среща с извънземни същества

Според пророческите видения на Ванга, през 2024 г. ще се случи изключително събитие: официален контакт на човечеството с изключително напреднала извънземна цивилизация. Tези космически посетители ще се спуснат от дълбините на космоса не като нашественици, а като носители на мира. Ще донесат със себе си революционни технологии и задълбочени познания, целящи да помогнат за разрешаването на належащите глобални предизвикателства.

Дълбока връзка: хората и животните общуват

През 2024 г. на хоризонта е забележителен пробив в сферата на междувидовата комуникация, пише edna.bg. Революционно откритие ще даде на хората способността да участват в телепатични разговори с животни, отключвайки способността да разбират техните желания и емоции. Тази новооткрита връзка между хората и животинското царство обещава да задълбочи връзката ни с тези същества и предлага вълнуващи перспективи за опазване на застрашени видове.

Възприемане на бъдеще без физически пари

Ванга пророкува финансова революция, която ще се разгърне през 2024 г., когато концепцията за физическа валута ще стане остаряла. Ще изгрее нова ера, водена от приемането на цифрови валути, базирани на блокчейн технология и криптовалути. Тази трансформираща промяна ще проправи пътя за повишена прозрачност и достъпност във финансовите транзакции.

Използване на силата на космическата вакуумна енергия

Според визионерката Ванга 2024 г. ще постави началото на революционно откритие в сферата на енергията. Ще се появи технология, която ще позволи на човечеството да се докосне до ефективно използване на енергията на космическия вакуум. Това революционно развитие ще осигури почти безграничен и екологично чист източник на чиста енергия, способен да захранва цялата планета.

Възход на изкуствения интелект

В рамките на пророческите прозрения на Ванга се крие поглед върху възхода на изкуствения интелект през 2024 г. Тя предвижда уникално събитие, в което напредналите роботи ще постигнат самосъзнание, поставяйки началото на пламенен и спорен дебат около етичните измерения и потенциалните опасности на високоинтелигентните машини.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо просто не публикувате думите и.

    68 0 Отговор
    Едва ли е говорила за биткойн и транзакции или за космически вакуум.
  • 2 Лудия

    29 4 Отговор
    И никъде между тези събития ,, Сурия ке падне и България ще започне да се оправя. Бля ,бля... От Холивуд сме обучени че, по извънземни се стреля. УСАрми ще се вдигне с цялата си мощ срещу тях,за да предпази човечеството от свободната енергия и нови технологии.
  • 3 🇧🇬🇪🇺💯

    26 0 Отговор
    Повангувайте, лежте по гръб и вангувайте.

    Нещо за труд, за работа, има ли?
  • 4 Zаря

    9 24 Отговор
    Русия ке падне... Путин ке се сАбере с Хитлер..

    Коментиран от #6

  • 5 Фънки

    37 0 Отговор
    Ванга никога не е пророкувала по години

    Коментиран от #21

  • 6 ОМБРЕ

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Zаря":

    ЕДНА АТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА Е ----ЖЪРТАТА РАСА КЕ ВЛАДЕЕ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Баба Ванга

    14 6 Отговор
    Сглобката ке падне!
  • 9 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Ведно...?
  • 10 Русофил

    9 14 Отговор
    И още едно пророчество: русията нема да падне, тя ке се разпадне.

    Коментиран от #15

  • 11 от Петрич

    19 1 Отговор
    Ванга НИКОГА не е правила прогнози за света,за събития по отделни години и други подобни неща. Тя разговаряше с хората за техните проблеми и най-вече ги насочваше към определени доктори и казваше " ли се оправиш", или нищо не казваше,ако не виждаше подобрение.
  • 12 Селянин

    17 5 Отговор
    Ванга:

    "Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много поднесени жертви има. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света".

    „Все по-често ще срещате хора, които имат очи, но не виждат, имат уши, но не чуват......"
  • 13 Гръч

    24 0 Отговор
    Ванга не е правила календар на пророчествата.Постоянно се спекулира и разни мисирки се упражняват да правят пророчества под чужди имена на починали
  • 14 Ццц

    10 0 Отговор
    Не си спомням Ванга да е давала предсказания по години. Това е нещо ново, но кой се свърза с нея? Сещам се само за един дъртак, който говори без проблем с мъртвите, но той шпреха английски и ще му е трудно да преведе от диалекта в Рупите
  • 15 Ццц

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "Русофил":

    Помня я когато казваше да се държим с Русия, защото България само тогава ке е добре. Да ама много подлизурковци се навъдиха и България все повече се отдалечава от истинските си приятели.
  • 16 Много по-оптимистична статия

    8 0 Отговор
    от "Ужасяващи пророчества: Ванга предрича глобален конфликт през 2024 година" от 18.10 на една и съща журналистка. С "нетърпение" очакваме продължение.....
  • 17 За тези глупости

    13 2 Отговор
    не знам, но едно нещо е казала.. "Не се карайте с Русия"
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Соваж бейби

    10 0 Отговор
    Чела съм го и съм го гледала на видео ,вярвам и!Само извънземните ще помгнат на хората ,тук вече нещата излязоха извън контрол!Нека побързат че ми писна ,искам един по хубав живот на Земята без войни със щастливи деца да расте и учи ,щастливи хора с добра заплата .Колко му трябва на човек?да си нахранен,на топло,собствен дом и малко пари в джоба за удоволствия културни мероприятия уикенд,почивка.Не са нужни милиони и милиарди само малко но за всички хора
  • 21 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Фънки":

    Вярно е но споменава етапи-болести ,вируси.После хората ще подлудеят войни,суша ...и накрая извънземните
  • 22 Христо Божилов

    1 1 Отговор
    Робот наречен Ванга се върнал назад във времето