Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 10:58 1 102 8

Бионсе пуска собствен парфюм на пазара (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • бионсе-
  • парфюм-
  • красота-
  • линия-
  • певица

Феновете, закупили парфюма, ще получат и специален подарък в комплекта

Бионсе пуска собствен парфюм на пазара (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бионсе публикува рядко видео съобщение в Instagram в сряда, докато разопакова новия си парфюм Cé Noir.

„Много съм развълнувана. Това е моето отваряне на Cé Noir и най-накрая е тук след години работа“, започна певицата на „Crazy In Love“ в черно-белия клип.

Когато носителката на „Грами“ извади бутилката от опаковката, тя каза: „Точно тук можете да вникнете вътре в душата на парфюма.“ След това Бионсе нанася „първия спрей“ от аромата върху врата си. „Всъщност слагах от парфюма по време на шоуто си няколко пъти, разкри тя, имайки предвид нейното изключително касово турне „Renaissance“. „И това е Cé Noir. Това е достатъчно“, завърши тя с типичния си смях.

Феновете в САЩ и Канада, които нямат търпение да се сдобият с бутилката от 50 ml, могат да я поръчат предварително онлайн за $160 и доставката ще започне следващия месец. Според уебсайта, ароматът има нотки на клементин, златен мед, абсолютна роза, жасмин самбак, намибийска смирна и златен кехлибар. Феновете ще получат и специален подарък с покупката си до изчерпване на количествата.

Бионсе пусна множество парфюмни линии през годините, включително Heat от 2010 г., Pulse от 2011 г. и Rise от 2014 г. Въпреки това, тя също така има планове да се занимава и с други продукти за красота, подобно на много нейни колежки като Ариана Гранде, Селена Гомес, Лейди Гага и още.

През май изпълнителката на песента „If I Were a Boy“ обяви, че е в процес на създаване на начинание за грижа за косата в чест на майка си Тина Ноулс, която притежаваше популярен фризьорски салон в Хюстън през 90-те години.

„Колко от вас знаят, че първата ми работа беше да мета косата в салона на майка ми?“ тя написа в Instagram. „Destiny’s Child започнахме с представления пред клиенти, докато те си правеха косата.“ Съпругата на Джей Зи заключи: „След като научих толкова много по време на пътуването си с косата, винаги съм мечтала да продължа нейното наследство, нямам търпение да изпитате това, което създавам.“

Изпълнителката все още не е разкрила какво точно означават тези нейни планове.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    и Какво от Това Моля
  • 2 Анонимчо

    1 0 Отговор
    Ще пахне на цвичка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 12345

    0 0 Отговор
    Чоко ароматерапия. Мммм
  • 5 надарена кака

    0 0 Отговор
    Бионсе нали обеща да пусне парфюм с аромата на бубинката на Ариана Гранде. Ако бях момче,щях да си го поръчам.
  • 6 Идън

    1 0 Отговор
    Груб флакон - подходящ за мъжки парфюм. А съчетанието от мед- роза и жасмин е направо отврат за самоотбрана...На какъв език e Ce?На френски е Cest...
  • 7 Азис

    1 0 Отговор
    Ама защо не дойде да прибере азисчо и тогава двамцата да сътворят най ароматния парфюм.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.