Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 18:53 2 669 6

В живота на Калин Врачански има нова жена (СНИМКА)

  • калин врачански-
  • нова жена-
  • актьор

Актьорът заведе новата си любима на почивка

Розовият балон на актьора Калин Врачански и художничката Александра Стоянова, се спука. След като до неотдавна я определяше като жената на живота му и дори чертаеше планове за дете от нея, става ясно, че двойката са се разделили.

От няколко дни насам Врачански се показва в социалната мрежа с друга жена – брюнетка. Макар лицето ѝ да не се вижда добре, става ясно, че имат общи интереси като каране на сърф и екстремните спортове.

Към момента актьорът дори е на почивка с новата си изгора, откъдето публикува няколко кадъра в Инстаграм, но по-късно ги изтри. На най-пикантния от кадрите се вижда как Врачански е полегнал в скута на дамата, обгръщайки с ръка крака ѝ. Остава загадка обаче коя е новата му изгора, пише "Уикенд".

Не е тайна, че списъкът на жените, минали през леглото му вероятно е по-дълъг от този на Дядо Коледа с желанията на децата. За известно време той се бе кротнал с Александра, но очевидно нещата помежду им не са потръгнали.

Най-дългата му връзка досега е била с колежката му Силвия Петкова, която има син от режисьора Зоран петровски. Отношенията им бяха доста драматични и те ту се събираха, ту се разделяха, докато накрая не осъзнаха, че не са един за друг и всеки пое по своя път.

Той не се посвени да отмъкне преди време и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Той успя да смая блондинката Надя, с която Орлин имаше няколкомесечна връзка. Певецът прие доста тежко предателството на любимата си и оттогава изпитва ненавист към театралната звезда.

След това Врачански имаше противоречива връзка с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от папараци да се целуват посред нощ на улицата. Те обаче се оправдаха, че са добри приятели и затова могат да си позволят подобни отношения, подчертавайки, че между тях няма интимност.

Слуховете го свързваха и с разведената журналистка Мариана Векилска, за която се говори, че останала с разбито сърце, след като я зарязал. Това била и причината, поради която отпраши за Брюксел.

Най-пикантната му авантюра обаче несъмнено е тази с Преслава, с която се запознаха по време на „Като две капки вода“ преди 7 години. Тогава чалга дивата все още преживяваше раздялата с Георги Станоев – Бирмата и използвала актьора като средство за развлечение. След края на предаването пътищата им се разделиха и към днешна дата не поддържат контакт


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И Киев е руски

    9 4 Отговор
    И педа..те от fakти кво ги вълнува,,?
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    5 1 Отговор
    Местя го за мастиката и+женка му и полюциите му !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тарзан

    3 0 Отговор
    За него нова за други стара, на тази възраст само втора употреба!
  • 6 ззз

    2 0 Отговор
    латентен геии