Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 10:41 1 231 4

Фалшива новина "погреба" Стефка Берова

  • стефка берова-
  • фалшива новина-
  • смърт

За втори път тази година слухът за кончината на певицата накара феновете ѝ да потънат в скръб

Фалшива новина "погреба" Стефка Берова - 1
Снимка: БГНЕС

Погребаха Стефка Берова. Тази грозна новина обиколи публичното пространство. За втори път тази година слухът за кончината на гласовитата певицата накара феновете ѝ да потънат в скръб. Но първи, нейният бивш съпруг и дуетен партньор Йордан Марчинков, увери, че е жива и се радва на добро здраве.

След което самата Стефка Берова съобщи в социалните мрежи, че е жива и не е получила инфаркт, както твърдят лъжливите източници. В разгара на лятото плъзна подобна грозната вест, че е покосена от инфаркт и е починала. А в същото време изпълнителката изнасяше концерт пред многобройна публика на морския бряг. По думите на 81-годишната Берова слуховете за смъртта ѝ били пуснати от нейни колеги. Тя е озадачена как може да има хора, което се подиграват с човешкия живот и погребват живи и здрави хора, пише "Ретро".

Звездата недоумява защо се разпространяват подобни гнусни лъжи по неин адрес, при положение, че тя никога не е била в конфликт с никой от колегите си. През повечето време от годината музикалната легенда живее в Рим, при дъщеря си Косара. Много от времето посвещава на внука си Максим, който вече е на 8 години. Стефка Берова е омерзена от отношението на колеги и на държава и вече не ѝ се идва у нас да прави концерти, въпреки че публиката я обича.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гордостта на Тара

    3 0 Отговор
    Факти много се бавни това го има едно към едно в клюки преди 2 дена ся проверих в интернет.. информация която търсите да е БТК асдиел
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ммм...да

    1 2 Отговор
    Злобари винаги е имало и ще има.За това предадохме Левски на турците.От завист и злоба.
  • 4 Тя не знае ли

    0 1 Отговор
    Лакома и нагла.