Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 10:34 3 790 15

Певица твърди, че Джино Бианкалана я обиждал и заплашвал с побой, той ѝ отвърна

  • джино бианкалана-
  • ива атанасова-
  • айви-
  • певица-
  • заплахи-
  • побой

Певицата твърди, че риалити героят я заплашил, че ще ѝ прати биячи, след като отказал да ѝ заплати хонорар за участие. Той обаче опроверга думите ѝ

Джино Бианкалана заплашвал и обиждал Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст ѝ заявил, че ще ѝ прати биячи. Поне това твърди блондинката в своите гневни сторита от вчера в Инстаграм.

Риалити героят се нахвърлил върху нея с много грозни и обидни думи, каквито не трябва да изричат нито един мъж към жена. На всичко отгоре я заплашвал, че ще ѝ прати биячи.

Ива обясни пред последователите си, че Джино и майка ѝ я ангажирали за парти за Хелоуин в техния ресторант. От нея се искало да им рекламира заведението, да доведе хора и да бъде там на детското парти.

Вечерта минала добре, макар че част от гостите не се появили, а накрая Ива не си получила уговорения хонорар. Майката на Джино преценила да ѝ даде в пъти по-малко, което не се понравило на Атанасова и ги заплашила, че ако не ѝ дадат уговорената сума, ще им направи антиреклама.

Не само, че не си получила парите, но започнали да валят заплахи, които дори били насочени и към семейството на Ива. "Ще ти навра тези 500 лева в устата и ще те пребия", казал Джино на Атанасова, споделя самата тя в Инстаграм.

Ива разказва, че Джино използвал обидни думи като "к*рва", "мърша", "беден парцал" и подобни.

"Говореше ми така, сякаш говори на мъж. Явно мъжете си мислят, че ние жените вече сме мъже. Нека всички разберат как се държат мъжете. Изключително недостойно е поведението му към една жена. Първо не си плащаш, с после говориш по този начин", каза Ива.

Тя твърди, че заведението на Джино е пропаднало и няма никакви клиенти, а на собствениците не им се дават за реклама.

Самият Джино също не закъсня да внесе яснота в ситуацията и публикува своя версия на случилото се. Риалити победителят обвини певицата в измама и некоректност, като заяви, че и преди тя му се е молила да ѝ осигури работа, която впоследствие не свършила така, както обещала. По думите на Джино веднъж-два пъти вече се хванал на триковете на певицата и този път нямало да ѝ плати за неизпълнените обещания от нейната страна.

Победителят в Биг Брадър разказва, че Айви трябвало да доведе 50 човека, за което щяла да получи 500 лева. В крайна сметка тя довела 15, за което били готови да ѝ платят 150 лева към края на вечерта.

С доста по-спокоен тон от нея Джино разказва как тя го помолила да отпразнува рождения си ден в неговото заведение, защото нямала пукната пара да го направи другаде. Разбира се, тя направила това срещу реклама в социалните мрежи, а купонът струвал на Бианкалана 6000 лева, които той заплатил от собствения си джоб. В замяна на партито тя трябвало да помага в рекламата на ресторанта и хотела, "да води хора", но това останало празно обещание, разказва Джино. "Тя просто изчезна", обяснява той за случилото се след купона.

В един-единствен коментар за въпросния рожден ден Айви отвръща, че сметката е била много по-малко, но не отрича, че това се е случило. Джино обаче пазил бележката от консумацията от въпросната вечер.

Той също така я предизвика да покаже обидите и заплахите, които тя на няколко пъти сама заяви, че ще пусне, но такива така и не бяха публикувани.

Участниците в конфликта се заканват един на друг да решат спора в съда, като певицата се кани да пусне жалба за заплахи срещу Джино, а той от своя страна ще я съди за клевета.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    28 1 Отговор
    "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака" Това са ни ВИПуйте😂
  • 3 Мунчо юмручето

    26 3 Отговор
    Е тоя млад ром скоро не го бяхте споменавали и си мислех че е отишъл да се бори за правата на мусулманете от хамас а той е бил тука сега ще спиме по спокойно през нощта

    Коментиран от #6, #11

  • 4 Ясна е работата

    23 0 Отговор
    Само не знам що ни занимавате ???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този млад ром

    5 16 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо юмручето":

    Е постигнал повече в образованието и изкарването на пари от целия ти род ,защо го мразиш ? Твой проблем

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анние

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Този млад ром":

    Този за дигитален маркетинг не е ли чувал?
  • 11 Опа

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо юмручето":

    Млад ли?
  • 12 Софиянец

    12 2 Отговор
    Тоя е такъв клошар, че гаранция се прави на луд да плати парите на момичето...
  • 13 ха, ха

    7 0 Отговор
    изобщо не ме интересуват чалгаропитеците.
  • 14 Кадир

    5 0 Отговор
    Кои са тия двамата? Нито един не ми е познат, направо какви са тия звезди?
  • 15 Ха Ха ХА

    1 0 Отговор
    " певица " .....кларнетиска практикуваща У факултет-патладжаня !