Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 15:58 4 036 8

Най-често срещаната грешка, която почти всички допускат в тоалетната на летището

  • летище-
  • самолет-
  • тоалетна-
  • хигиена-
  • стюардеси

Защо дори стюардесите избягват да използват тоалетните на борда?

Най-често срещаната грешка, която почти всички допускат в тоалетната на летището - 1
Снимка: Shutterstock

След като слязат от самолета, особено след дълъг полет, хората често бързат да се насочат към тоалетната на летището, като правят една често срещана грешка, пише The Sun.

В бързане много хора се втурват към първата достъпна тоалетна, която видят, след като влязат в летището, и се редят на опашки за нея, обяснява експертът по пътуванията Саманта Браун.

В същото време, отбелязва Браун, посещението на втора или дори третата тоалетна на летището след пристигането е много по-добра идея. Тя казва, че там има много по-малко хора, което означава, че е по-малко вероятно пътниците да висят излишно по опашки.

В блога си тя пише: „Веднага щом кацна, отивам до втората най-близка тоалетна... По-често втората или третата най-близки тоалетни на летището са почти празни и можете да влезете без да чакате и да си свършите работата“.

Саманта съветва да използвате тоалетната на летището при пристигане, дори и да не ви е необходима, защото „никога не знаете как ще вървят нещата с митницата, пътуването до хотела, настаняването и накрая пренасянето на всичките ви неща в стаята ви“, пише pochivka.blitz.bg.

Има пътници, които като цяло избягват летищните тоалетни, смятайки, че те са най-мръсните места в терминала. Изследванията обаче доказват, че това не е така. Всъщност, много по-лошо място за живот на микробите са пластмасовите табли при проверките. Това е така, защото всеки пътник неизбежно трябва да ги докосне, докато минава през летището.

Затова се препоръчва да използвате тоалетните на летището преди полета, особено ако това ще ви позволи да избегнете тоалетните в самолета. В края на краищата дори стюардесите правят всичко възможно, за да избегнат използването на тоалетните на борда поради крайно нехигиеничните им условия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 патето Яки

    12 2 Отговор
    Благодаря за изчерпателната информация, тоалетните по български обичай смърдят на урина, както на летището така и в Рилския манастир.

    Коментиран от #6

  • 4 руzzoфила

    3 4 Отговор
    сяда преди другия да стане
  • 5 Буха ха

    12 1 Отговор
    Уважаема Ели, на летище София първата тоалетна често е заключена (а когато е отключена е като в казармата), втора и трета няма, така че съветвай пътниците да направят всичко възможно да се изходят в самолета.
  • 6 Доналд

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "патето Яки":

    Е, ако беше само на урина.... често и на лай... и гов...
  • 7 Ко речи?

    7 0 Отговор
    Най-честата грешка е, че изобщо стъпват там. Много рядко влизам и само на писоарите.
  • 8 ползвам винаги

    10 0 Отговор
    в самолета преди да кацне
    няма опашки, и без това съм си платил солено