Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 16:45 2 757 12

Как да премахнете негативната енергия от себе си?

  • негативна енергия-
  • депресия-
  • стрес

Психолог посочи два лесни и бързи начина

Как да премахнете негативната енергия от себе си? - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек има нужда да се освободи от негативните емоции и преживявания. Понякога обаче се чувстваме изморени и депресирани без причина и затова е добре да знаем как да се пречистим от негативната енергия.

Според психоложката Марианна Басс има различни начини да се пречистим от негативната енергия на всички нива от нашия живот. Тя посочва два от тях, които са лесни и бързи.

Вяра

Независимо от вашата религиозна принадлежност, вярата може да ви помогне да се заредите с положителна енергия. Може да вярвате в нещо свое, но от духовна гледна точка, казва Басс.

„Духовното пътешествие е индивидуално и много лично. Не може да бъде организирано. Не е вярно, че всички трябва да следват един и същи път. Вслушайте се в себе си“, казва духовният учител и клиничен психолог Рам Дас.

Много велики гурута в продължение на хиляди години са говорили за божествената сила, която може да защити всеки от нас.

Този подход ще ви помогне да се предпазите от влиянието на отрицателната енергия, пише dariknews.bg.

Вода

Плуването в морето или океана е най-добрият начин за пречистване от негативната енергия. Но ако нямате тази възможност, тогава просто топла вана със сол ще свърши работа. Водата често се използва специално за духовно пречистване, както потвърждават много свещени текстове.

Докато се потапяте във вода, кажете думи, които ви дават сила и ви изпълват с вяра в доброто. Легнете във ваната за 20 минути със затворени очи и си спомнете моментите на щастие в живота си, представете си светло бъдеще. Водата ще отмие цялата умора и ще ви зареди с положителна енергия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко

    13 3 Отговор
    Нещастни са хората , които вместо питие , ползват психолози !

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Глупости, питие...

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Колко":

    Емиграция!

    Коментиран от #11

  • 3 пускай Преслава

    4 5 Отговор
    точно, аз вместо психолог ползвам питие и ми е супер !
  • 4 ⚜️Просветен⚜️

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "Колко":

    Алкохолици са тези , които вместо специализирана помощ се наливат с каквото намерят! И докато нещастника може да открие щастието , алкохолика си остава алкохокик и слаб характер, който не се сблъсква с проблема , а отчаяно бяга! Бягай и ти на лекар! Пияндурник!

    Коментиран от #10

  • 5 ........

    14 0 Отговор
    Абсолютни глупости...хващаш се за косата като барон Мюнхаузен и сам се изтегляш от заобикалящата те негативност,т.е единствено човек сам може да си помогне,психолозите само те объркват и ти прибират парите.
  • 6 лиглата

    3 1 Отговор
    с влогове и манифестации
  • 7 вземете една метална вилица

    7 3 Отговор
    Изкривете вътрешните зъбци на 180 градуса.
    Крайните два пъхнете в контакта за 3 секунди.
    Гарантирано губите негативна и получавате позитивна енергия.
  • 8 СМЕХОРИИ

    1 0 Отговор
    Как, ние ли да им казваме....може и без баня
  • 9 Шарлатани Психолози

    5 2 Отговор
    Аз ви казвам истината!!!И тя е само една!
    Трябва ви МНОГО,МНОГО КЕШ и да спрете да работите, робувате за разни имоти, нови коли и правите това което на вас ви харесва.Дали ще е свързано с работа приятна за гъдел или друго това си е личен избор.
    Майка като няма кеш всичко е леш!
  • 10 Тизе

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "⚜️Просветен⚜️":

    Ако си джендърняк , оди по психолози , или яла при мене , да те пущим да пасеш с моите офци , отиони са вегани като вас , паветните офци. Ама за овен нема да те земен , защо таквия като тебе , дека не пият и не ядат , не може и да е...!
  • 11 Тизе

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Глупости, питие...":

    Като сакаш да ринеш на офците , или да копаш компиро , яла при мене , ме ти требе емиграция. И касапин да сакаш да станеш , па работа че ти найдем ! Ако те мързи , и тука , и у емиграция , се че си същио офчарин !
  • 12 Анонимен

    0 0 Отговор
    Е как през доклад до Кьовеши за напомпани опиянени дами във фолк индустрията, влизаме в Шенген.