Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 10:39 7 583 14

Биляниш потвърди, че Златко Баретата ѝ е чичо (ВИДЕО)

  • биляниш-
  • певица-
  • златко баретата-
  • мутра-
  • биляна лазарова

Певицата твърди, че това не е тайна, макар че досега този факт не беше известен на общността

Биляна Лазарова-Биляниш заяви, че не само познава Златко Баретата, ами и са рода. Младата попфолк звезда, актриса, инфлуенсър и модел уточни, че „не е тайна“, че той ѝ е чичо. Въпреки това досега тази подробност от биографията на красавицата изобщо не бе известна на широката публика, пише HotNews.bg.

Фолкдивата е свикнала да се опира на семейството си. Особено на майка си, която се грижи всеотдайно за малкия X син, след като Биляниш се раздели с таткото - ММА боеца Ангел. „Тези отношения с бащата на детето ми ме тровеха“, разкри тогава пред „България Днес“ изпълнителката.

@davinci.bg Линк към целия подкаст в описанието! #fyp #davinci #bilyanish ♬ original sound - Club DaVinci

Дали Баретата е дал рамо на кариерата на младата фолк звезда остава загадка. Баща ѝ обаче е подпомагал разнообразните ѝ начинания в шоубизнеса, защото Биляниш влиза в тази сфера съвсем рано, след като навършва пълнолетие.

За любовния живот на Биляниш се носят легенди, което е доста смущаващо за крехката ѝ възраст. Напоследък се твърди, че тя мачка чаршафите с младия рапър Димоф, но певицата отрече и каза, че двамата имат само приятелски отношения и се виждат основно на участия.

@davinci.bg Линк в описанието за целия подкаст! #fyp #davinci #trapchalga ♬ original sound - Club DaVinci

Преди името ѝ да бъде замесено в любовна афера с въпросния младеж, „специалистката по всичко“ бе опасно близка с бившия футболист на „Славия“ Вилиян Вълков-Вълка, известен като „сексиграчката на Гери-Никол“, а в момента „добре облечен бизнесмен“.

От здравеняка Ангел Биляниш се нацели в друг мускулест мачо, което говори, че има вкусови предпочитания към мъже с големи бицепси и „още нещо“. Явно култът към здравото тяло е общ за семейството на певицата, като се има предвид нейният нацепен чичо. Племенницата на подземния бос се прочу и с това, че също трупа мускулна маса но... на задните части. Гласовитата инфлуенсърка извая благодарение на всекидневното и многочасово блъскане във фитнеса такъв заден релеф, че веднага я окичиха с прякора "Новата яка дупара". И от този момент нататък към нея заваляха хиляди неприлични предложения по 24 часа на денонощие.

Изненадващо за сексапилната ѝ визия приоритет на певицата в момента е нейният син. „Умея да бъда майка. Излизам, той заспива с образа ми. Прибирам се, свалям грима и на сутринта съм отново мама Биляна“, разказва певицата.

Биляниш не крие, че има някои подобрения в тялото си и че е фенка на всяка позитивна промяна. „Ако нещо те кара да се чувстваш недобре и можеш да го промениш, направи го. Имам силикон в гърдите, филъри в устните и фасети на зъбите.“, пояснява още провокативната хубавица.

@davinci.bg Линк в описанието за целия подкаст! #fyp #davinci #trapchalga ♬ original sound - Club DaVinci


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василка цървула

    5 0 Отговор
    Джермъни тарторешка
  • 2 В. Маринова факти умряло куче

    8 0 Отговор
    Измочах се в една пластмасова купа в офиса на факти
  • 3 нарко баретата

    14 0 Отговор
    и е спонсор и има сиски+ но мозък+ е трудно
  • 4 Ко речи?

    4 0 Отговор
    Ох, чичовото!
  • 5 Тръмпакис

    5 0 Отговор
    Аааа Вълко Червенков и Кубадински са ми дедовци на мен 🤣
  • 6 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Този носи най добрата стока.
  • 7 Тежко

    13 0 Отговор
    тая дали е певица не знам ,но мяза яко на порно актриса!
  • 8 дон

    7 0 Отговор
    Еми тогава е добре да знаеш че чичо ти е престъпник, тежко криминален тип и рано или късно или ще влезе в затвора или ще свърши като трактора.
  • 9 Ха ха

    2 0 Отговор
    А, пък на мен ми е Вуйчо една Висша сфера на влияние .. .и съм Нещо си ... И от мен се влияят всички сфери на влияние..., Оти така 😁 .....
  • 10 айдеде

    10 0 Отговор
    - Тате, вярно ли, че морковите подобряват зрението? - Да, но пиенето го удвоява!
  • 11 ......па

    4 0 Отговор
    То всички чалгаропитеци са от тези престъпни среди.
  • 12 на село

    4 0 Отговор
    някои подобрения в тялото си....НЕ СА САМО НЯКОИ,А СА ДОСТА ТИЯ "ПОДОБРЕНИЯ" В ТЯЛОТО Й.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.