Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 09:04 699 1

Енергията на днешния ден е динамична и освежаваща

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Плановете могат да се приведат в действие според астролозите

Енергията на днешния ден е динамична и освежаваща - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Овен до 22:30 ч. на 24 ноември

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтролът, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават.

С родителите си, ако общувате спазвайте психологическа дистанция. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:49 ч.

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като фонтан, искрящ на слънце. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага за реализиране на плановете. Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия. Възможност да научите нещо ценно и важно от миналото в този ден. Източникът на сила е мъдростта на предците, която не трябва да се забравя.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:49 ч. на 23 ноември

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.

Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четене на молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номерът. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.