Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 11:58 4 930 12

Заплашват Жоро Игнатов с убийство и отрязване на главата (ВИДЕО)

  • жоро игнатов-
  • репортер-
  • заплаха-
  • убийство-
  • съдебен спор

След дълги години на репортажи Жоро Игнатов вече е свикнал с ужасните заплахи

Жоро Игнатов получи брутални заплахи за живота си, докато правеше пореден репортаж със семейни скандали в последния излъчен епизод на "Съдебен спор“. Главният редактор на предаването за съдебни разправии обаче не се страхува за живота си и продължава напред.

Досега Игнатов е получавал безброй много заплахи и обиди заради работата си, но все пак продължава да я върши много упорито и отдадено. Преди време дори го нападнаха на улицата, когато задаваше неудобни въпроси в предаването "Искрено и лично“ на Миглена Ангелова, но това не го сломи. Жоро оцеля и не се отказа да притиска хората в търсене на истината.

"Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!“ - това бяха част от заплахите, които популярният репортер получи по време на заснемането на своето видео за тази неделя. Поводът за заплахите е, че Игнатов притисна с неудобни въпроси гражданина Генчо Генов от град Сливен.

Съдебният спор се случи в епизода, в който Жоро разследва иск на сина на Генов, защото баща му е взел парите от продажбата на наследствени имоти. Синът на Генчо, Георги Генов, е със специални потребности, съседите му са го виждали често да проси, както и да рови в кофите за боклук. На детето помагали негови добри съседи, за да успява да преживее, пише България Днес.

Култовият редактор на Нова телевизия стана обект на грозни обиди, отправени пред камерата на Нова телевизия. Още по-скандалното е, че действието се е развило в детската градина, където въпросният Генчо работи.

"Гледай си работата! Изчезвайте оттук всички! Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво щеше ти се случи?“ , гласят само част от заплахите на таткото на момчето със специални образователни потребности. Оказа се, че Генчо не е биологичен родител на момчето, а Георги е осиновен от него. Съпругата му е жената, която е отгледала момчето, но е починала преди три години. Сега Генчо Генов се заканва да изгони момчето си на улицата.

"Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?“, обяви арогантният тип от Сливен. "Ще ви заведа дело за клевета“, предупреди Жоро Игнатов. "Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я“, избълва в ефир Генчо.

"Това е заплаха, публично отправена към мен пред свидетели. Ще сезирам и прокуратурата, бъдете сигурен!“, категоричен бе главният редактор на "Съдебен спор“, който е и доста търсен адвокат. "Ако имаш възможност... Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!“, продължи със заплахите за живота на репортера Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо. Водещата на предаването Нана Гладуиш беше много загрижена за здравето на Игнатов. Тя каза: "Жоренце, лошо те гледаше този човек, не ми хареса това. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта“.

Самият Игнатов казва, че досега много пъти са го заплашвали с рязане на глава и други телесни повреди и не се плаши от това, пише HotNews.bg. Просто е важно да се търси истината.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    4 1 Отговор
    Ако вече му е минал стреса - да заповяда във форума! 😄😄😄😄
  • 2 ИВАН

    24 13 Отговор
    Не е нужно нахално да се тикаш и ровиш в човешките трагедии - това няма да помогне на хората, само ще ги озлоби още повече .... ама всеки търтей се прави на нещо, колкото да оправдае нещастното си съществувание.
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 0 Отговор
    преди години роми нападнаха и счупиха камерата на екипът на съдебен спор в село владимирово монтанско

    Коментиран от #5

  • 4 кУмУнист

    12 2 Отговор
    И на вас тази статия ви отне цяла седмица ли бе мисирки, то предаването е от неделя, те в петък статия писали. Гулю гулю гулю
  • 5 Механик

    15 11 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И правилно са напраили. Не може да ти се завират разни навлеци с в личното ти пространство и живот, че и после да показват заснетото по тв-то.
    Малко е това, че са му счупили камерата. Главата трябва, не камерата.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 11 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Това е работата на Съдебен спор господине а Вие се Заяждате от злоба
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хасан

    5 7 Отговор
    Жорко има много хубаво д..е.
    Добре че не са го заплашили с нещо друго.
  • 11 Какъв

    9 7 Отговор
    Гнус трябва да си за да се ровиш из мръсното бельо на своите "герои" - прости и тъ.пи, неграмотни и ограничени дегенерати и отпадъци!
    Пълен отврат е и този пигмей, с микрофон, представящ се за журналист и предаването, и тези дето го гледат и онези дето насаждат тази по.мия да се гледа в ефира!
  • 12 Биби

    1 0 Отговор
    Това е съпруга на Нана?
    Не знаех, че е толкова възрастен. Ясно... той е милионер. Всеки избира за себе си.