Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 08:53 1 437 2

Днес е неблагоприятен ден за всякакви начинания

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят

Днес е неблагоприятен ден за всякакви начинания - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Телец до 02:41 ч. на 27 ноември

Луната в този земен знак внася известна умиротвореност в живота. Търпението и силата на волята нарастват. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората са леко апатични. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза сега са много уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 16:06 ч.

Денят е загадъчен и мистичен, в който се отваря канал между земята и небето. От езотерична гледна точка се освежава нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно досега. Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Консумирайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 16:06 ч. на 26 ноември до 16:41 ч. на 27 ноември

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване, пише Ивелина Пенчева в novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вдовица

    3 1 Отговор
    А, писали сте за секса. Няма да имс пропуск, при тоя студ...
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Чайки може ли