Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 10:49 909 3

Прекрасна новина за феновете на Destiny's Child

  • бонсе-
  • destiny's child

Бионсе, ЛаТавия Робърсън, Кели Роуланд и Летоя Лукет отново заедно

Прекрасна новина за феновете на Destiny's Child - 1
Снимкa: Shutterstock

Бионсе се събра с певиците от хитовата гърл банда от 90-те, съществувала до 2006 г. - Destiny's Child, пише сп. People, цитирано от "Фокус".

В последния трейлър за предстоящия филм на световното турне на Бионсе Renaissance, чиято премиера беше по време на парада на Деня на благодарността в четвъртък, може да се види как 42-годишната певица се събира отново с бившите си колежки. Въпросният момент е толкова кратък, че ако мигнете, има шанс да го пропуснете.

Около 40-тата секунда на клипа започва черно-бяло видео, което показва Бионсе в черен суичър, прегръщаща ЛаТавия Робърсън, докато Кели Роуланд е от другата страна в прегръдка с Летоя Лукет.

Мишел Уилямс, която стана част от групата на по-късен етап, може да бъде видяна в средата, наблюдавайки как певиците се събират отново.

42-годишните Бионсе и Роуланд основават Destiny's Child в началото на 90те заедно с Робърсън и Лукет.

Дамите от легендарната група се събраха отново през септември, когато Бионсе дойде със световното си турне Renaissance в родния си град Хюстън, Тексас.

Единственият член на Destiny's Child, който не се появи на концерта, бе Фара Франклин, която става част от проекта след като Робърсън и Лукет напускат, въпреки че се задържа само няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ден

    2 0 Отговор
    kakви са тия ромки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Скърцащия стол

    0 0 Отговор
    Нито като група, нито поотделно не им са хубави песните (с малки изключения).