Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 09:29 1 498 0

Светъл и чист ден е днес

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти според астролозите

Светъл и чист ден е днес - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак от 08:55ч до 18:02ч на 1 декември

Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Уязвими са стомахът, дванадесетопръстникът, млечните жлези.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:18 ч.

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако дрехите се замърсят, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило има болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 18:18 ч. на 29 ноември до 19:18 ч. на 30 ноември

Хората стават емоционално по-въздържани, отговорни и дисциплинирани. Могат да бъдат разгледани много важни въпроси, бъдете внимателни и сериозни. Благоприятен аспект, който носи трезва преценка и непоклатимо усърдие в работата (бизнеса). Поемане на допълнителни ангажименти. Подходящо време практическите дела да се сложат в ред и за организационни преобразования. Благоприятно за общуване с възрастните хора, от които можете да очаквате помощ и добър съвет. Идеално време за лечебен сеанс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА