Last news in Fakti

2 Декември, 2023 04:41 4 703 35

Иван Рълев е големият победител в "Игри на волята" 5

  • иван рълев-
  • победител-
  • игри на волята

Зъботехникът от Симитли получи чек за 100 хиляди лева

Иван Рълев е големият победител в "Игри на волята" 5 - 1
Снимка: NOVA

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”, предаде dariknews.bg. 26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял от първото изцяло мъжко племе в историята на “Игри на волята” - Гладиаторите.

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го заради своя баща, който ме подкрепя винаги! Ще помня преживяването “Игри на волята” цял живот”, коментира шампионът.

Рълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Срещу него на Арената се изправиха компютърният гений Момчил Василев, който завърши втори, и милионерът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдя голяма.

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Първото си телевизионно интервю победителят Иван Рълев ще даде днес в предаването “Събуди се” с водеща Марина Цекова, а подгласникът му Момчил ще бъде гост в неделното издание на уикенд формата.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво

    21 6 Отговор
    Напълно заслужено !
  • 3 Зрител

    20 10 Отговор
    Не го гледах това предаване, защото водещите крещяха като луди.

    Коментиран от #16

  • 4 Димо

    28 6 Отговор
    Край, викането приключи....нека бъде тишина
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бг история

    14 21 Отговор
    Ченето не заслужаваше да спечели. Момчил е най добрият.

    Коментиран от #8, #9, #19, #21

  • 7 Тв критик

    5 2 Отговор
    Най после ,че колегите ме побъркХА С ТОВА ШОУ ИМС ОНОВА ДРУГОТИ ЗА ФЕРМЕРИТЕ.
  • 8 Мнение

    13 14 Отговор

    До коментар #6 от "Бг история":

    Рълев заслужено спечели! Трътлестият надменен злобен и хитруващ надребно Момчил заслужено отпадна!
  • 9 Хахаха

    14 11 Отговор

    До коментар #6 от "Бг история":

    Щом е спечелил Иван Рълев, значи е заслужено! Момчил не е пъргав, дебелия г.з му пречи. Рълев е добро и усмихнато момче, комлексен играч. Момчил беше злобен, намръщен, имаше нещо противно в него.
  • 10 Браво, Рълев!

    13 11 Отговор
    Най-добрият и достойният победи! Тона е Рълев! Момчил не беше достоен, а жалък хитрец със самочувствие без покритие! И какъв софтуерен инжинер бил, като на една от игрите не можеше да реши повече от половин час лесна задачка с неизвестни за 5-ти клас, нали трябва да е учил уж висша математика, а и беше станал за смях с това как накара Дени да ходела да се упражнявала за финала с фризбито по време на играта, освен това обиди Рълев, че можел да го победи само по дължината на носа, чист злобар, но съдбата си знае работата и показа кой е най-добрия и достойния играч! Браво, Рълев! Исщах Мастагарков да е втори!

    Коментиран от #14, #17

  • 11 💨💨💨💨

    1 5 Отговор
    А къде живее да му помогнем с харченето и да почерпи с няколко хилядарки .и да си по остргацнослето ,че много е голямо сега е модерно.
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 3 Отговор
    Това никога несм го гледал и няма и да го гледам , както и фермата .
  • 13 Гост

    5 5 Отговор
    Кой ги гледа тия тъпотии.По добре вземете да прочетете някоя книга.
  • 14 Велик си бате

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Браво, Рълев!":

    Най-лесно е да плюеш някого на когото не можеш да му се метнеш на малкото пръстче.
  • 15 Факт

    12 2 Отговор
    Още от началото на предаването беше очеизвадно че водещите са решили да направят така че рълев да спечели..абсолютно всичко беше по сценарий .с течение на игрите водещите видяха в кои игри беше по добър от другите и за финална битка беше избрана точно с тези компоненти ..и много странно беше че Момчил на полуфинала беше като робот ..а на финала се движеше като че беше пребит "не мисля че беше случайно" освен това Благо имаше много по голям шанс за финалната битка от Момчил и контузения Мартин,само че умишлено на полуфинала Имаше компоненти да се пази равновесие на които още от началото на игрите се видя че на Благо това му е трудно,за това и бяха сложени тези игри на полуфинала за да отпадне, просто цялото предаване беше скалъпено..но имайки предвид Как Рълев беше изложен публично от "приятелката му" която Отиде там да му се подиграва..за това се радвам че спечели той..но все пак всичко беше много хитро нагласено...обаче аз поне няма как да приема нещо че е заслужено когато явно беше нагласено..!..А Рълев ако има малко акъл да бяга далече от онзи бок-ук който наричаше "мойта приятелка"..и да и тегли една хубава ма-на..!
  • 16 Никой

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Зрител":

    Все пак е спортно състезание.Не са тихи игри,като шах например.Има разлика в ритъма на състезанието.
  • 17 Незнайко

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Браво, Рълев!":

    Явно не си отварял сегашните учебници ,за да разбереш ,какво пише в тях,какъв материал преподават на децата.За това има толкова неграмотни малчугани,тези които един ден ще трябва да са смяната на остарелите си предци.Въпросът не е до фигура и килограми,тук в тази игра има и социален елемент при това доста силно изразен.Да това е сегашното поколение,колкото и да не ни харесват персонажите, фактите са на лице.Рълев- вечно усмихнат, не мисля това за нормално,има нещо изкуствено и нереално, няма как вечно да си нахилен.В живота има
    ситуации,които не ти позволяват вечна радост.Момчи- сложиха му етикет и хайде ,всички по пързалката той е хитрец.Браво прие всичко с търпение и хладнокръвие,дори и да не е първи има поведение и интелект,такова от което да се учат и по възрастните участници.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ами

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бг история":

    като е най-добрият, що не победи? :)))) Както казват футболните коментатори - добре играхме, но паднахме...:)))
  • 20 Право на мнение!

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "Незнайко":

    Момчил беше бавен и тежък като гюле. Прекалено го възхваляваха през цялото предаване и той загуби чувство за реалност, вече се виждаше победител горкия, също като Филип от сезон 4. Голям самохвалко и гледаше лошо скръстил ръце пред гърдите си, хитруваше на дребно в съревновянията. Най-достойни бяха Рълев и Мастагарков, но на Мастагарков змейката му "изяде" успеха да влезе в тройката. Мастагарков беше най-хубавото нещо за женските очи в предаването!

    Коментиран от #34

  • 21 Хахаха

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Бг история":

    Момчил не е най-добрият, затова и падна! Момчил е най-глупавия играч в Игри на волята, както каза и Михаил!!!
  • 22 Момчил:

    10 6 Отговор
    "БИТ ЛЪВ!"

    Коментиран от #26, #27

  • 23 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Разкрит":

    Моля Вие Сте Без Човечник Които мразиш индвалиди Благодаря Има Бог и Всичко се Връща
  • 24 6нтщ5ж

    8 5 Отговор
    Голямото его на Момчил му изяде главата! Той иска все той да е прав. Това е вредно!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хахаха

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "Момчил:":

    Прав си - Бит Лъв, ама спукан от бой. Хахаха. Този Момчил много беше литнал в облаците, то не беше самохвалство, то не беше чудо, щял да ги спука, щял да ги пребие, е ко стана - бит шу.шу.миг.а! Лошо е да загубиш връзка с реалността! Никой не е идеален, никой не е непобедим! Всичко около Момчил беше един фалшив образ. Рълев заслужено спечели!

    Коментиран от #28

  • 27 Мнение

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "Момчил:":

    Момчил е известен с победите си, основани на измами.
  • 28 Момчил:

    5 8 Отговор

    До коментар #26 от "Хахаха":

    Мама ми каза, че съм най-красивият и можещ! Друг, като мен не се е раждал никога! Това ми даде увереност и реших да се заявя гордо пред света. Затова не мамя в битките и демонстрирам благородство!

    Коментиран от #33

  • 29 Миш маш

    7 5 Отговор
    Образът на Момчил беше фалшиво напомпен. Така той подцени Рълев и падна позорно от него. Рълев летеше по терена с една лекота, докато Момчил беше като торба с цимент.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Факти

    1 2 Отговор
    Димо, много ви харесват хората като водещ, и двамата де, но Иван Рълев, си заслужи 100 000 лева. Децата ни на запад ще скучаят за предаването Игри на волята. Много е гледаемо господин Димо. Многооо. Благодарим ви в тия за нас адски трудни времена. Бъдете здрави и Весели празници!
  • 33 Мудев

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Момчил:":

    Руменчо ти ли си душко
  • 34 Право на отговор

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Право на мнение!":

    Въобще не говори за 4-ти сезон, защото там на Алекса му беше написана сентенцията с тебешир и после леко изтрита, но не достатъчно, за да не се вижда. Силен играч беше, но Фифо беше по-силен и го беше бил няколко пъти и пак щеше да спечели, ако не бяха подпирали сърбина. У Рълев не видях някакви съществени слабости, освен когато уж се контузи. Уж, защото при такова разтежение са необходими 10-14 дни възстановяване, а той след два дни вече вършееше по арената.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.