Last news in Fakti

11 Декември, 2013 16:20 1 902 0

Прея напусна "Музикална академия"

  • прея-
  • музикална академия

Младата певица вече се изяви и на сцена извън шоуто

Броени часове преди големия финал в първия сезон на „Музикална академия“ младата музикална надежда Пея напусна надпреварата за 100 хил. лева.

Тя трябваше да се бори с Георги за последното място на финала, който ще се проведе в петък. С вот от 53% Георги е четвъртият финалист в шоуто. Той ще трябва да премери сили с другите трима финалисти – Кичка, Дичо и Поли и да омагьоса зрителите, които да гласуват за него.

Битката за зрителския вот между Прея и Георги беше изключително оспорвана, а концертът много емоционален. След като Поли Генова се спаси от изгонване, на няколко пъти резултатите в гласуването се обръщаха наопаки. В крайна сметка Георги взе надмощие с 53 на 47%.

Въпреки, че си тръгна от шоуто Прея вече се изявява на сцена. Тя заедно с други двама участници от „Музикална академия“ - Любен и Дичо –  направиха общо участие през уикенда, като зарадваха посетителите в популярно заведение в Банско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА