Last news in Fakti

10 Декември, 2023 14:44 2 560 6

Кралското семейство публикува ежегодните си коледни картички (СНИМКИ)

  • коледна картичка-
  • крал чарлз трети-
  • принц уилям-
  • семейство-
  • кралско-
  • кейт мидълтън-
  • кралица камила

Кралят и кралицата избраха снимка от коронацията, докато принцът и принцесата на Уелс заложиха на много по-семпла семейна фотография

Кралското семейство публикува ежегодните си коледни картички (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Членовете на кралското семейство разкриха снимките, които са избрали за тазгодишните си коледни картички - крал Чарлз III избра снимка от коронацията си, състояла се по-рано тази година.

Кралят и кралица Камила споделиха снимка, на която са облечени в своите одежди и корони в тронната зала на Бъкингамския дворец на 6 май, припомня CNN.

Междувременно принцът и принцесата на Уелс публикуваха монохромна снимка на семейството си.

Семейството се вижда подредено около принцеса Шарлот, седнала на стол. Всички те са облечени и с бели ризи, като Катрин, принцесата на Уелс, и осемгодишната ѝ дъщеря Шарлот са облечени с дънки, докато принцът на Уелс, заедно със синовете си принц Джордж, на 10 години, и принц Луи, на 5 години, носи черни панталони.

Снимката им е направена от родения в Йоркшир фотограф Джош Шинър, който преди това е снимал звезди като Флорънс Пю, Джоди Комер и Сам Смит.

Кралят и кралицата са заснети от фотографа Хюго Бърнанд за втората коледна картичка, в която крал Чарлз е монарх.

Двойката е застанала рамо до рамо, като крал Чарлз е изобразен с императорската държавна корона, а кралица Камила - с короната на кралица Мери.

Кралят е облечен в коронационна туника и мантията на имението, която е изработена от лилаво копринено кадифе, бродирано в злато, и е носена и от крал Джордж VI през 1937 г. Мантията на кралицата е изработена от Ede and Ravenscroft и е проектирана и ръчно бродирана от Кралското училище за бродерия.

Крал Чарлз и кралица Камила бяха коронясани в Уестминстърското абатство по-рано тази година на церемония, в която участваха 100 държавни глави, крале и кралици от цял свят, известни личности, както и роднини и приятели на двойката.

Хиляди хора се събраха да видят двойката и на балкона на двореца след коронацията, където към тях се присъединиха принцът и принцесата на Уелс и техните деца, както и страниците на коронацията и присъстващите дами.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма

    5 3 Отговор
    Тъпня!
    Нещо по стилно не ожа ли да напишеш?
    А общо взето, въобще не ме интересуват?
    Паразити!
  • 2 Ооо, пресветла Коледа, дано

    1 0 Отговор
    Много семейства да имат уют, топлина и всеки ден да е смисъл нов, бляскава следа в тъмнината и ярък лъч от Звездата. Полет с изгрева на ☀️, леко, леко с топлота, живота ще ти покаже има смисъл, има светлина-Спасителя➿
  • 3 ХАХАХА

    10 2 Отговор
    Българите са втрещени от тази новина! Мечтата на всеки един от нас е коледна картичка от бетер паразити . ХАХАХА
  • 4 Това са

    5 1 Отговор
    РЕПТИЛИ
  • 5 въпросче

    2 1 Отговор
    Дрехи,а не одежди,одежди е на руски език. Кои са тия "страниците на коронацията"?
  • 6 Радослав

    4 1 Отговор
    Цялата статия е загуба на време, разказ за нищо незначещи за нас хора, управляващи държава, дето краде цял свят.
    Съветвам Събина осъзнае важните в живота и да ги разкаже, а не да раболепничи неуместно.