Last news in Fakti

18 Декември, 2023 11:45 1 456 5

Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви негов приятел

  • матю пери-
  • наркотици-
  • зависимост

През октомври 2022 г. Пери заяви, че е "чист" от 18 месеца

Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви негов приятел - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви приятел на покойния актьор, предпочел да остане анонимен, съобщи "Дейли мейл". Пери е лъгал и себе си, и близките си, се казва в публикация на медията.

През октомври 2022 г. Пери заяви, че е "чист" от 18 месеца. Актьорът, познат от сериала "Приятели", издаде мемоари, в които твърдеше, че е преборил зависимостите си с помощта на инструктор и приятелска подкрепа.

Той можеше да бъде манипулативен, но водеше ежедневна битка, казва още цитираният от "Дейли мейл" източник, предава БТА.

Според доклада от аутопсията Пери се е удавил в горещата зона на своя басейн, но това е вторичен фактор за смъртта му, настъпила на 28 октомври. Смъртта на актьора се смята за злополука.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да не е луд та

    1 0 Отговор
    да ги спира . като не са му пречели, само са му помагали . политиците все са в грешка , та американците ли не грешат . следващите 2-3 години още 30-40 ще си заминат от бяло и кафяво .
  • 2 Жоро Бекъма

    3 0 Отговор
    Е как удавяне ше е вторичен фактор? А третичен има ли? Или е умрял от удавяне или е бил мъртъв преди да се скрие под водата.
  • 3 Спря ги

    4 0 Отговор
    от скоро и за винаги.
  • 4 Сила

    5 0 Отговор
    ДАНО ДУШАТА МУ НАМЕРИ ПОКОЙ..... забавен на екрана, самотен и страдащ в Живота..... Бог да го прости
  • 5 Кажи честно!

    1 1 Отговор
    Бялото е яко. Кой дето има пари го е отказал?