Last news in Fakti

24 Декември, 2023 13:17 2 295 15

Алекс Сърчаджиева отбеляза рождения ден на Пепа Николова (СНИМКИ)

  • пепа николова-
  • александра сърчаджиева-
  • алекс сърчаджиева-
  • майка-
  • актриса

"Липсваш ми, мамо", написа актрисата снимки с майка си

Александра Сърчаджиева отново не пропусна на отбележи по любящ начин рождения ден на своята майка. В профила си във фейсбук актрисата написа емоционална публикация, с която припомни за голямата Пепа Николова:

"Честит рожден ден Пепа. Понякога не мога да спя. Страхувам се и не мога да заспивам. Сигурно ме чуваш, когато ти говоря. Аз те чувам. И те слушам. Много ми помагаш. Успокояваш ме и ми е хубаво, когато затворя очи, а ти ме прегръщаш и всичко е наред…..Сигурна съм, че някъде там горе има страшен купон и много смях в момента ОБИЧАМ ТЕ ПЕПА И МНОГО МИ ЛИПСВАШ, МАМО.", написа Алекс за своята покойна майка, а към милите ѝ думи бяха прикачени няколко снимки с нея.

В навечерието на празниците Алекс все повече си спомня за най-близките си хора - родната ѝ майка, както и любимия ѝ Иван Ласкин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абвгд

    6 4 Отговор
    Всичко е чудесно, Алекс ми е симпатична, но защо нарича майка си "Пепа"?!
  • 2 Ивелина Видева

    6 1 Отговор
    Не знам,защо я нарича Пепа. Майка й е все пак,сигурно са се наричали с малки имена,знае ли човек,как е било в семейството им?
  • 3 Благоевград

    2 12 Отговор
    Ще и скъсам трътката на Алекс 1-во качество жена.
  • 4 Факти

    1 3 Отговор
    Как да я нарича. Всички в харманли, Хасково я наричаха пепа, а някой си на панаира в хасково през 1966 корвооо и тя сега щ е му кажа, кой е корва, отиде до мвр и се върна при реститутката и х, а панаира в Хасково бе на същата улица, край сградата на мвр и тогава съда сградата, в близост. Алекс, пепа е родена с късмет. Дошли в Харманли да снимат филм и се случила пепа в сладкарницата, да умее туис да играе, младите едва ли помнят, харесали са я тракийката пепа и са я поканили в София. Мога книга за пепа да напиша Алекс. От беден род, живееши сред роми в Харманли, а и братовчедка ни доктор хирург и др специалност анестезиолог ви бе комшийка В Харманли, добринка Иванова доктор, брат й Стефан инженер, също от беден род, но докторката бе човек с голямо Ч, а братовчед ни Гено Вълчев математик тракиец от Беломорието, бе в Мароко, върна се, парите му изгоряха в ПЧБанка и двамата внезапно починаха, та тя др Иванова, ти х си хиляди пъти по над Пепа, но с къснет е родена Пепа и Алекс не я оплаквай, живерше като графиня богиня при Живков майка ти в Хасково и София на по късен етап и бе взела дядо ти в София да го гледа Пепа. Роди ме мамо с къснет па ме хвърли на смет, това бе родената през далечната 1946 година Пепа. Живяла в разкош сред красивите момичета, бе ниска пепа хаха с едно голямо деколте през 1966,с руса къса коса и нищо особено, но пусти старчески театрали хаха

    Коментиран от #9

  • 5 танкист

    4 1 Отговор
    Ще й скъсаш...гледай тя да не те скъса,че тогава става оле-ле!
  • 6 Никоя

    3 4 Отговор
    Успяла е да свали най готиният Сърчеджиев, за да мясаш на него. Но умен, не се е разделил с жена си. Алекс, обърни се ктм радев за помощ, той помага на харманлийци, славяновци, пловдив, балкана поделения и сие. Имаш дъщвря, а ние сме с празни ръце с мъжа ми. Бъди здрава и много щастлива. Пепа си поживя и с цигара в уста умря. Де да бяхме и ние при соца, бойко каро вас. Човек все е не доволен от живота. Светли празници и се радвайте с дъщеричката, че ви има.

    Коментиран от #15

  • 7 Истината

    0 4 Отговор
    ... Тоя мурук (доктора) е длъжен да ми направи аборта, а не да ме пита, от кого е детето. Д р Анестезиолог Иванова, покойница
  • 8 Шопо

    0 2 Отговор
    Разплаках се
  • 9 Брат'чет,

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    Да беше изринал на магарето, по-малко усилия щеше да си положил, а и на магарето ще му е чисто.
  • 10 Буквоядец

    9 2 Отговор
    Ако не е покойната Пепа Николова,ще е покойният Иван Ласкин. Важното е да се пише и говори за нея!

    Да направи роли ,като майка си,като известния си баща и тогава хората ще говорят за нея и то с уважение и възхита.
  • 11 Киноман

    4 0 Отговор
    Пепа бе великолепна, натурална актриса. А от щерка и и чеп за зейе не стаа..

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Рашко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Никоя":

    Сърчаджиев е бил в алкохолен делириум и затова и няма спомен.Как го виждате като любовник на Пепа?Нито като жена ,нито като интелект.Та тя играеше себе си,както по-вечето от гилдията.Ако не беше сериала "на всеки километър",нямаше да знаем за нея.Какво остави Пепа на дъщеря си?Нищо!Тая е същата.Какво и остави Ласкин-нищо.Обикаля квартирите и търси съчувствие,че видите ли,била нещастна.Дори не е и вдовица.