Last news in Fakti

26 Декември, 2023 13:44 2 636 6

Ето кои зодии ще вдигнат сватба през 2024 г.

  • сватба-
  • брак-
  • зодии-
  • астрология-
  • хороскоп

Представителите на 5 знака ще минат под венчилото през новата година

Ето кои зодии ще вдигнат сватба през 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Едно от нещата, които правят човек щастлив, е да срещне точната половинка, с която да гради бъдещето си и да създаде семейство.

Най-голямата традиция в това отношение е сключването на брак.

Астролозите направиха своите изчисления за 2024 година и стигнаха до извода, че представителите на 5 знака ще минат под венчилото под звуците на Менделсон през идните месеци, пише jenata.blitz.bg.

Овен

Овенът е зодия с огнен и приключенски темперамент и не се контролира лесно. Именно този дух обаче ще го направи неустоим през следващата година, така че евентуален партньор лесно може да падне на колене. Най-добри шансове за сватба има през първата половина на годината. Ако кажете да, следва щастлив период.

Телец

Телецът е известен със своята стабилност, но хороскопът предсказва много турбуленции през 2024 г. На любовния фронт е възможен край на любовната връзка, но това ще доведе до евентуален брак. Когато партньорите се разделят, страстите утихнат и те трезво обмислят колко любов и уважение изпитват един към друг, това ще ги върне към още по-хармоничен съюз. Следва помирение, после сватба.

Рак

Ракът е един от най-чувствителните знаци в хороскопа, винаги готов да помогне. Желанието да се грижите за партньора си и да се ангажирате с него може да излезе на преден план през 2024 г. Астролозите твърдят, че по време на пътуване могат да ви се случат значими неща, така че ако това се случи с партньора ви, очаквайте предложение за брак.

Скорпион

Скорпионът е воден от страст и точно това ще привлече партньора ви през 2024 г. Романтиката и удоволствията ви водят до големи обещания, а хороскопът оповестява най-много шансове за брак.

Козирог

Упоритият и амбициозен Козирог е неудържим, когато се заеме с нещо, а за 2024 г. е решил да оправи семейното си положение. Ако може би е малко объркан по отношение на емоциите, чувството за взаимно уважение и разбирателство със сигурност ще го убеди, че е време за брак.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 0 Отговор
    А Сашко мамин коя зодийка е?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    На тези от обратната страна на Луната.
  • 4 Зайо Байо

    1 0 Отговор
    Интересува ни какъв е шанса за сватба на видния нашенски юнак Бойко ? Вариантите са с мис Бикини и ли с Мата Хари поне ! Има толкоз чекмеджета за харчене . А жените много помагат за усвояването им !

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 8682

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зайо Байо":

    Синоптичката си забравил.