Last news in Fakti

27 Декември, 2023 09:25 994 2

Съдбата може да ви подложи на съблазни и изпитания днес

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Възниква силно желание за плътски удоволствия

Съдбата може да ви подложи на съблазни и изпитания днес - 1
Снимкa: Shutterstock

Пълнолуние в 02:33 ч.

Луната е в знак Рак до 02:24 ч. на 29 декември.

Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението често е променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и лекомислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - възможно е подуване и отоци.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:05 ч.

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период, в който получаваме огромна космическа енергия, но трудно можем да я контролираме. Ако не искате да разваляте отношенията си с околните, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът и самоконтролът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Ако е възможно, трябва да запазвате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да ви подложи изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни изненади са възможни, но не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание за плътски удоволствия, но сексът носи само краткотрайно блаженство, за което може би няма да си спомняте с приятно чувство после, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 16 лунен ден от 17:05 ч. на 27 декември до 18:08 ч. на 28 декември

16 лунен ден е период за обновление и възстановяване на силите след наситените с енергия предишни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка, четене на книга, разходки, общуване с близки. Общуването с любимия човек ще бъде приятно и лесно. В никакъв случай не трябва да се допуска кавга - хармонията трудно ще бъде възстановена, за продължително време. Интимна близост не се препоръчва - по-добре е да изчакате по-активно време на лунния цикъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа...

    5 0 Отговор
    Никакво отказване от секса! Жената е военна , и се съблича за под минута ! Освен това , съвсем правилно почиства оръжието ! Първо смазката , после разтривката !
  • 2 Чочо

    2 0 Отговор
    Кой поп го е писал това???
    Някой пияница ,хомо или педофил!