Last news in Fakti

29 Декември, 2023 11:33 1 368 3

Том Брейди и Ирина Шейк се събират отново

  • ирина шейк-
  • том брейди-
  • двойка-
  • отношения-
  • любов

Двойката дълго пази връзката си далеч от общественото пространство

Том Брейди и Ирина Шейк се събират отново - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Според приятели на Том Брейди и Ирина Шейк, двамата не могат да издържат дълго време далече един от друг и са решили да дадат втори шанс на отношенията си. Не само това, но според познатите им, те дори искали и да съобщят официално връзката си, но засега никой от тях не предприемал тази сериозна стъпка, пише dir.bg.

Припомняме, че в средата на лятото стана ясно, че Том и Ирина се виждат, след като бяха заснети в колата на спортиста. Тогава папараците щракнаха как Брейди гали руския модел по лицето, докато тя го гледа влюбено, облегната на седалката до него.

Въпреки че се опитаха да държат връзката си далече от публичното пространство, те не успяха да се скрият от дебнещите ги фотографи. Така стана ясно и че влюбената двойка е прекарала няколко дни в Англия, като бе заснета на излизане от хотела, в който бяха отседнали.

За съжаление, само няколко месеца след като се разбра за връзката им, стана ясно, че Ирина и Том са решили, че трудно могат да намерят време един за друг заради многобройните си ангажименти. Сега по всичко личи, че двамата все пак искат да намерят начин да възобновят отношенията си, както и да видят дали биха могли да имат сериозна и дълготрайна връзка.

"Том и Ирина отново започнаха да прекарват време заедно, но засега предпочитат отношенията им да се развиват по-бавно. Те много се харесват и харесват да са във взаимната си компания, но на този етап е само в моментите, в които са свободни от ангажименти. Често говорят по телефона и това със сигурност ще даде шанс на връзката им, стига сами да го пожелаят", споделя техен приятел.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 точно

    6 0 Отговор
    Така се бяхме закахърили за тях,... но вече ни олекна
  • 2 Браво!

    3 3 Отговор
    Една хубава новина! Нека се взимат отново влюбените гълъбчета🍷
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.