Last news in Fakti

29 Декември, 2023 15:45 2 484 12

6 начина да премахнем негативната енергия от дома си преди Нова година

  • негативна енергия-
  • премахване-
  • дом-
  • нова година

Eто как да се отървете от така нежелания негативизъм

6 начина да премахнем негативната енергия от дома си преди Нова година  - 1
Снимка: Shutterstock

Преди Нова година мнозина се стремят не само да се подготвят за празниците, но и да се отърват от негативната енергия, която може да се е натрупала в дома им през годината. Затова си струва да разберете какви стъпки можете да предприемете, за да се отървете от така нежелания негативизъм. За целта е необходимо не само да проветрите дома си и да използвате подходящите аромати.

6 начина за премахване на негативната енергия от дома преди Нова година

Проветряването на дома е прост, но ефективен начин да се отървете от старата, застояла енергия. Отворете прозорците и вратите и оставете свежия въздух да проникне във всеки ъгъл на къщата. Важно е да направите това непосредствено преди да седнете на празничната маса.

Използвайте приятни аромати за пречистване на енергията.

Тамян, смирна, етерични масла (лавандула или евкалипт) ще ви помогнат да създадете атмосфера на хармония и мир.

Ритуалът със запалени свещи или огън се смята за древен начин за прогонване на негативната енергия. Представете си как всички несгоди и проблеми си отиват с пламъка.

Достатъчно е да запалите свещ, да прочетете молитва и да преминете с горящата свещ през всички стаи в дома си.

Поръсете сол в ъглите на стаите и около периметъра на къщата - това се счита за едно от средствата за защита срещу негативност. И ако говорим за свойствата на солта, тогава се смята, че тя може да абсорбира отрицателна енергия, като по този начин защитава жителите на къщата. Най-често използваните соли за тази цел са морска, каменна и розова хималайска сол. Въпреки това можете лесно да използвате обикновена готварска сол, пише actualno.com.

Преди да започнете своя почистващ ритуал, пригответе солта си, като изсипете малко количество сол в купа. Можете също така да добавите билки, етерични масла или други почистващи съставки, за да подобрите ефектите му.

Използвайте звуци, за да изгоните негативизма. Звънът на камбаните, звуците на тибетските купи и музиката с висока вибрация могат да помогнат за създаването на положителна енергия.

Поставете амулети и талисмани в дома си, които са свързани с неговата енергийна защита. Това могат да бъдат символи на сила, скъпоценни камъни или дори фигурки на защитници на дома. Когато избирате амулети и талисмани, винаги трябва да се придържате към рационалния компонент.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая на снимката

    5 0 Отговор
    Пожар ще направи
  • 2 Най-важното е

    10 3 Отговор
    Не приемайте тъщата у дома. Тя винаги идва да прави зулуми.
  • 3 12340

    8 0 Отговор
    7) Да си изхвърлим телевизора
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Варненски Моряк

    6 0 Отговор
    Заповядайте да приложите някой от ритуалите в моя дом г-це Найденова че бая се е насъбрала!:)
  • 6 Майтап

    5 1 Отговор
    Ами ако е около стотина кила, как да я изхвърлим тая негативната енергия.
  • 7 Фън Шуй

    4 0 Отговор
    Наръсете със морска сол по ъглите, против крокодили.
  • 8 бай Даньо

    1 1 Отговор
    Дрему на какой за енергията,... важното е да има за ядене и пене, е, ако има и някоя неангажирана жена...
  • 9 Съвет №1

    2 0 Отговор
    Изгонете жената от вкъщи и сменете ключалката - гарантирана защита от зли енергии, духове, вампири и таласъми за цял живот.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Баба Гица

    0 0 Отговор
    Номер едно е пропуснат: направете основно почистване, подреждане и изхвърляне на всичко счупено, износено, неупотребявано с години натрупване без стойност. Няма как новото и позитивното да влезе без да разкарате боклуцците от живота и къщата си